Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πόσο μειώνουν οι Πάροχοι τα τιμολόγια του Δεκεμβρίου - Οι πρώτες ανακοινώσεις

Πόσο μειώνουν οι Πάροχοι τα τιμολόγια του Δεκεμβρίου - Οι πρώτες ανακοινώσεις
Εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το ύψος των επιδοτήσεων του Δεκεμβρίου

Λίγο χαμηλότερα σε σύγκριση με αυτά που διαμορφώθηκαν τον Νοέμβριο θα είναι τα τιμολόγια ρεύματος του Δεκεμβρίου για την ΔΕΗ.

Έως 500 KWh μηνιαίως, η χρεώση της ΔΕΗ θα είναι 38 λεπτά/KWh (39,7 λεπτά το Νοέμβριο), ενώ για κατανάλωση άνω των 500 kWh φτάνει στα 39,2 λεπτά ανά kWh, (από 40,9 λεπτά).

Η Elpedison ανακοίνωσε χρέωση 35 λεπτά ανά kWh για το πρόγραμμα «Electricity Home Day» από 38 λεπτά τον Νοέμβριο. Το «Elpedison Συνέπεια Day» προσφέρεται με πάγιο 5 ευρώ αλλά και έκπτωση συνέπειας, χάρις στην οποία η χρέωση Νοεμβρίου διαμορφώνεται στα 32,27 λεπτά ανά kWh.

Η Protergia ανακοίνωσε χρέωση 36,8 λεπτά του ευρώ ανά kWh, από 39,5 λεπτά.

Η ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα Generous ανάρτησε χρέωση 30,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα με την έκπτωση συνέπειας (20%) για τον επόμενο μήνα. Η μείωση ανέρχεται σε 19% σε σχέση με τον Νοέμβριο (37,6 λεπτά). Ο τιμοκατάλογος του συγκεκριμένου προγράμματος χωρίς την έκπτωση συνέπειας είναι 38 λεπτά ανά KWh, από 47 λεπτά τον Οκτώβριο.

H ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ανακοίνωσε αρχική τιμή 31,8 λεπτά την κιλοβατώρα, αλλά με την έκπτωση συνέπειας «κατηφορίζει» στα 29,8 λεπτά την κιλοβατώρα.

Η Ελιν ανακοίνωσε για το πρόγραμμα της Power On! Home Comfort τιμή στα 28,5 λεπτά/kWh από 39,5 λεπτά/kWh τον Νοέμβριο, ενώ η τιμή της VOLTON είναι 36,67 λεπτά η κιλοβατώρα. H Watt+Volt ανακοίνωσε χρέωση στα 38,9 λεπτά του ευρώ. Στους τιμοκαταλόγους της η  nrg ανακοίνωσε σε όλα τα προγράμματα τιμή 38,9 λεπτά του ευρώ, ενώ στο nrg prime 31,9 λεπτά.
 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης