Επικαιρότητα

Η «μάχη» Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις

Η «μάχη» Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις
Τα κομματικά επιτελεία συνεδρίαζαν όλη τη μέρα χθες για να διαμορφώσουν τη στρατηγική τους και τα σημεία στα οποία θα εστιάσουν τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε επίπεδο κορυφής μεταφέρεται σήμερα στην εθνική αντιπροσωπεία η σύγκρουση των κομμάτων για τις υποκλοπές με τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νέο νομοσχέδιο για την ΕΥΠ. Οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν περισσότερο από ποτέ, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση περιμένει τη συγκεκριμένη συνεδρίαση για να ανοίξει ολόκληρη τη βεντάλια του θέματος. Στο Μέγαρο Μαξίμου όλες τις προηγούμενες ημέρες ετοιμάζονταν για μία σύγκρουση εφ’ όλης της ύλης.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του θα εστιάσει σε τέσσερα σημεία: Πρώτον, θα τονίσει πως η υπόθεση ήδη έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, η οποία με τη συνδρομή των Αρχών ερευνά όλες τις πλευρές της σκοτεινής αυτής υπόθεσης.

Δεύτερον, θα υπενθυμίσει πως ο ίδιος, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση των παρακολουθήσεων, πήρε άμεσα μέτρα με την αποπομπή τόσο του κ. Κοντολέοντος όσο και του κ. Δημητριάδη, κάτι που δείχνει την ανάληψη ευθυνών από πλευράς κυβέρνησης.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης