Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα - Κανένα νέο στοιχείο

Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα - Κανένα νέο στοιχείο
Στην ολομέλεια της Βουλής διεξάγεται συζήτηση για το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του καθεστώτος άρσης απορρήτου των επικοινωνιών και το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΥΠ
Με φόντο το σκάνδαλο των υποκλοπών, που άλλωστε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας αντήλλαξαν κατηγορίες για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων.
Ο μεν πρώτος υπενθύμισε τα θλιβερά γεγονότα στο Μάτι αλλά και την... κρουζιέρα του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο δε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον πρωθυπουργό δειλία και θράσος και τον κάλεσε να παραιτηθεί εάν αποδείχθεί ότι ψεύδεται σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός έκανε αναφορές και στην εθνική ασφάλεια -δεδομένων και των κινδύνων που προκύπτουν από την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας- «Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα σε κάποιο ουδέτερο σημείο του κόσμου, γειτονεύει με πολλούς κινδύνους, είναι στο κέντρο πολύπλευρων προκλήσεων όπως το μεταναστευτικό και η θέση μας στον χάρτη απαιτεί συνεχή εγρήγορση» τόνισε μεταξύ άλλων, από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ΕΥΠ, ενώ συμπλήρωσε «η εθνική ασφάλεια πρέπει να είναι συνεχής και μόνιμη προτεραιότητα».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης