Επικαιρότητα

«Market pass»: Διπλές και τριπλές πληρωμές τον Μάρτιο 2023 - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

«Market pass»: Διπλές και τριπλές πληρωμές τον Μάρτιο 2023 - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Τα νοικοκυριά που θα χρησιμοποιήσουν την άυλη κάρτα θα λάβουν την ενίσχυση που αντιστοιχεί στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο ενώ για όσους επιλέξουν τραπεζικό λογαριασμό θα πιστωθούν ποσά τριών μηνών
Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η κυβέρνηση για να ανοίξει έως τις 20 Φεβρουαρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το Market Pass έτσι ώστε οι πρώτες πληρωμές να γίνουν τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.
Τα νοικοκυριά που θα χρησιμοποιήσουν την άυλη κάρτα θα λάβουν την ενίσχυση που αντιστοιχεί στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο ενώ για όσους επιλέξουν τραπεζικό λογαριασμό θα πιστωθούν ποσά τριών μηνών. Στη συνέχεια τα ποσά θα καταβάλλονται στους δικαιούχους κάθε μήνα έως και τον Ιούλιο ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει ότι τα νοικοκυριά θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα μέχρι τα τέλη Αυγούστου. 
 
Στο υπουργείο Οικονομικών αφήνουν παράθυρο για επέκταση της χρονικής διάρκειας του Μarket Pass έως τον Οκτώβριο ή και τα τέλη του έτους σε περίπτωση που οι τιμές στα τρόφιμα παραμείνουν σε ανοδική τροχιά.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης