Επιχειρήσεις

Οι εφοπλιστές έκαναν σπουδαίες κινήσεις με τράπεζες και Άκτωρ....

Οι εφοπλιστές έκαναν σπουδαίες κινήσεις με τράπεζες και Άκτωρ....
Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο όμιλος αυτός το 2025 θα έχει πραγματοποιήσει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός… αρκεί να μην υπάρξει καμία αρνητική έκπληξη από την χρεοκοπημένη και τοξική Attica bank…
Οι εφοπλιστές Μπάκος και Καυμενάκης και ο επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat Εξάρχου έκαναν σπουδαίες κινήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Από την στιγμή που αποχώρησαν με μεγάλο κέρδος από την μάχη του Ελλάκτωρ και αγόρασαν την Intrakat… σε σύντομο χρονικό διάστημα, προέβησαν στην αγορά της Παγκρήτιας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Attica bank και αυτή την εβδομάδα λογικά θα κλείσει και γραπτώς η συμφωνία με τους μετόχους για τους όρους και της μελλοντικής συνεργασίας και βεβαίως αγόρασαν έναντι 214 εκατ το κατασκευαστικό σκέλος του Άκτωρ.
Οι κινήσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές, καθώς μπορούν να γιγαντώσουν τον όμιλο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα αλλά πλέον οι εξαγορές πρέπει να τερματιστούν.
Συνολικά θα έχουν επενδύσει 650 εκατ ευρώ μαζί με τις αυξήσεις κεφαλαίου που θα ακολουθήσουν.
Απαιτείται πλέον δουλειά, όχι άλλα εξαγορές....ώστε οι εξαγοραζόμενες τράπεζες και εταιρίες να εξυγιανθούν και να συμβάλουν αρμονικά στον σχηματισμό του νέου ομίλου.

Απαιτούνται πολλά κεφάλαια αφού η Attica bank δεν καθαρίζει με τα 473,3 εκατ αύξηση κεφαλαίου θα χρειαστεί νέα ανακεφαλαιοποίηση που θα συνδεθεί και με τα warrants που θα εκδοθούν και θα τα πάρει η Thrivest των Μπάκου Καυμενάκη και Εξάρχου.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης