Επικαιρότητα

Τσίπρας στους Δελφούς: Αν μας λείπουν 5 -10 βουλευτές, ΚΚΕ και ΜέΡα25 να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Τσίπρας στους Δελφούς: Αν μας λείπουν 5 -10 βουλευτές, ΚΚΕ και ΜέΡα25 να αναλάβουν τις ευθύνες τους
«Αν δεν βγαίνουν οι αριθμοί θα πρέπει και τα άλλα κόμματα της Αριστεράς να αναλάβουν την ευθύνη. Η απλή αναλογική δεν έχει μόνο οφέλη έχει και υποχρεώσεις, ευθύνες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα

Εμείς έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάταξη της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας και ζητάμε ισχυρή λαϊκή εντολή για να σχηματίσουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας από την επομένη των εκλογών», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην εν εξελίξει συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, στο Φόρουμ των Δελφών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε ότι η ΝΔ «φαίνεται να είναι κόμμα ανάδελφο», «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη φαίνεται όχι να μη θέλει, αλλά να μην μπορεί να κάνει συνεργασίες με άλλα κόμματα». Είπε ειδικότερα ότι «δεν μπορεί με το όμορο κόμμα της δεξιάς πολυκατοικίας, τον κ. Βελόπουλο, και προσπαθεί να του κλέψει υποψήφιους με αποστασίες». Αν και δεν το απέκλεισε να συνεργαστεί η ΝΔ με την Ελληνική Λύση, είπε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συνεργαστεί με ένα κόμμα «που έχει καταγραφεί ως φιλορωσικό, ακραίο σε πολλές θέσεις». Επίσης είπε ότι δεν μπορεί η ΝΔ να συνεργαστεί «και με το από τα αριστερά της όμορο, το κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ., γιατί ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον αρχηγό του».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης