Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Η γκάφα Κατρούγκαλου στοιχίζει στον Τσίπρα, ενισχύει Μητσοτάκη

Η γκάφα Κατρούγκαλου στοιχίζει στον Τσίπρα, ενισχύει Μητσοτάκη
Λόγω Κατρούγκαλου ένα ποσοστό αναποφάσιστων (και όχι μόνο από αυτή την ομάδα) δεν θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στη ΝΔ
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος έβαλε την ταφόπλακα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς με την πρότασή του για επαναφορά του χαρατσιού 20% στις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων έκοψε κάθε ψήφο από την μεγάλη αυτή επαγγελματική ομάδα προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η οποία, να πούμε ότι ούτως ή άλλως ήταν επιφυλακτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, έφερε ξανά στην επιφάνεια μία γενικότερη αντίληψη των πολιτών ότι η επάνοδος του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει νέους φόρους και χαράτσια στη μεσαία τάξη.

Έκανε κακό η γκάφα Κατρούγκαλου

Όπως είναι φυσικό, ένα ποσοστό αναποφάσιστων (και όχι μόνο από αυτή την ομάδα) δεν θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάνε στη ΝΔ που έχει πιο φιλική πολιτική με μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Η δήλωση Κατρούγκαλου έκανε κακό στον ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι να πιστεύουν ότι έγινε σκόπιμα. Η δήλωση Κατρούγκαλου θα κάνει κάποιους δυο μέρες πριν τις εκλογές να το ξανασκεφτούν αν θα ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα τον έκοβε εσπευσμένα τον κ. Κατρούγκαλο από τα ψηφοδέλτια ενώ έχει ανακηρυχθεί υποψήφιος από τον Άρειο Πάγο ούτε θα έσπευδε όλο το σύστημα της Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης