Τελευταία Νέα
Βιομηχανία & Απανθρακοποίηση

H MAPEI Hellas αναβαθμίζεται στην Θεσσαλονίκη με υπερσύγχρονο Logistic Center και νέα γραφεία

H MAPEI Hellas αναβαθμίζεται στην Θεσσαλονίκη με υπερσύγχρονο Logistic Center και νέα γραφεία
Επικεφαλής του νέου εγχειρήματος ως Διευθυντής των Γραφείων της Βορείου Ελλάδας θα είναι ο κ. Ιωάννης Δελητζάς, ένα έμπειρο στέλεχος με εξαιρετική τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον κλάδο

H MAPEI, ο παγκόσμιος ιταλικός κολοσσός στην παραγωγή συγκολλητικών και χημικών προϊόντων από το 1937, διευρύνει σημαντικά την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα, εγκαινιάζοντας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης τo νέo υπερσύγχρονο Logistic Center, καθώς και τα νέα, industrial αισθητικής γραφεία, που θα στεγάσουν τα τμήματα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας.

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν πελάτες, συνεργάτες και στελέχη της, η MAPEI Hellas, καλωσόρισε μια νέα εποχή ανάπτυξης που στόχο έχει την αύξηση των πωλήσεών της στα βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, τη διεύρυνση του Δικτύου της, αλλά και τη συμμετοχή της σε μεγάλα έργα και έργα υποδομής.

Επικεφαλής του νέου εγχειρήματος ως Διευθυντής των Γραφείων της Βορείου Ελλάδας θα είναι ο κ. Ιωάννης Δελητζάς, ένα έμπειρο στέλεχος με εξαιρετική τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον κλάδο.

Ο Γενικός Διευθυντής της MAPEI Hellas, Σπύρος Παπαγιαννάκης, δήλωσε σχετικά: «Η παρουσία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη με logistic center, τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης, αποτελεί το πρώτο βήμα για την περεταίρω ανάπτυξη της ΜAPEI τόσο στη Βόρεια Ελλάδα, όσο και σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να πραγματοποιούμε τον αέναο στόχο της εταιρείας που αφορά το να εξελισσόμαστε καθημερινά, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα που σχεδιάζονται με γνώμονα την έρευνα και την καινοτομία, αλλά και με σεβασμό στο Περιβάλλον, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο.»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης