Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για φορολογία και οικονομία

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για φορολογία και οικονομία
«Κάθε μέρα μας λένε κάτι διαφορετικό» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ

Είναι σύνηθες στα πολιτικά τραπέζια και τις πολιτικές αναλύσεις να λέγεται ότι τις εκλογές τις κρίνει πάντα η οικονομία.

Και έτσι είναι, καθώς αφορά την “τσέπη” του πολίτη και την καθημερινότητα των ψηφοφόρων.

Αυτές οι εκλογές όμως έρχονται να επιβεβαιώσουν περίτρανα και πρώιμα τη θέση αυτή, με την οικονομία και τη φορολογία να καταλαμβάνουν κεντρικό ρόλο στην πολιτική αρένα και τη μάχη των κομμάτων, πριν καλά καλά αρχίσει η προεκλογικής περίοδος.

Τα απανωτά θολά μηνύματα που εκπέμπουν τις τελευταίες μέρες ένα μετά το άλλο στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ στον δημόσιο πολιτικό διάλογο σχετικά με τα προγράμματα των κομμάτων τους και τις θέσεις τους για την οικονομία και δη τη φορολογία, ωθούν όλο και πιο έντονα την Πειραιώς να συντηρεί αυτή τη συζήτηση.

Στελέχη της ΝΔ εκτιμούν άλλωστε πως το “αλαλούμ” που προβάλλεται μέσω των στελεχών της Κουμουνδούρου και της Χαριλάου Τρικούπη για τα οικονομικά προγράμματά τους, αποκαλύπτει όλο και πιο έντονο την “κρυφή ατζέντα” και των δύο.

Μία ατζέντα που με βάσει τις δηλώσεις στελεχών τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται αστείρευτη, “σε φόρους, σε ασάφιες, σε αλχημίες, σε αγνώστους Χ “ όπως σχολίαζε στέλεχος της ΝΔ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης