Επικαιρότητα

Ισχυρή αυτοδυναμία ΝΔ με διαφορά άνω των 21 μονάδων από ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις

Ισχυρή αυτοδυναμία ΝΔ με διαφορά άνω των 21 μονάδων από ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις
Οι έρευνες της κοινής γνώμης αποτυπώνουν το ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ και επαναβεβαιώνουν την προτίμηση των πολιτών στις κάλπες της 21ης Μαΐου
Άνετη και ισχυρή αυτοδυναμία για ΝΔ δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας απόψε, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.
Οι έρευνες της κοινής γνώμης αποτυπώνουν το ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ και επαναβεβαιώνουν την προτίμηση των πολιτών στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Η δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ δείχνει τη ΝΔ στο 39% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 18%, με επτακομματική Βουλή.

Η Marc για τον ΑΝΤ1 εμφανίζει στις 20,3 μονάδες τη διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τo 43,8% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Metron Analysis για το Mega δείχνει ότι η ΝΔ συγκεντρώνει 40,3%, έναντι 19,2% (από 20,1%) του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαφορά των δύο κομμάτων να εκτοξεύεται στις 21,1 μονάδες.

Η εν λόγω μέτρηση δείχνει οκτακομματική Βουλή, καθώς εμφανίζει και το ΜέΡΑ25 να είναι πάνω από το όριο του 3%.

Αναλυτικά η παρουσίαση των ερευνών:

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 39% η ΝΔ, στο 18% ο ΣΥΡΙΖΑ -Επτακομματική Βουλή -Πώς κατανέμονται οι έδρες

Στο 21% ανέρχεται η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Η πανελλαδική έρευνα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη διενεργήθηκε το διάστημα 8-12 Ιουνίου σε δείγμα 1.308 ενηλίκων με δικαίωμα ψήφου.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, η Νέα Δημοκρατία έχει διαφορά 21 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς λαμβάνει ποσοστό 39%, έναντι 18% του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Η δημοσκόπηση της Pulse δείχνει επτακομματική Βουλή, με ποσοστό 11,5% στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, 6,5% στο ΚΚΕ, 4% στην Πλεύση Ελευθερίας και από 3,5% για Ελληνική Λύση και Νίκη.

Δεείτε περισσότερα εδώ:

https://www.iefimerida.gr/politiki/dimoskopiseis-aytodynamia-nd-syriza

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης