Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Life Project: Το σημαντικότερο event αυτογνωσίας στις 18 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών

Life Project: Το σημαντικότερο event αυτογνωσίας στις 18 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών

Πρωτόγνωρη εμπειρία σε ένα διαδραστικό event στην καρδιά της Αθήνας

To Life Project, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο event αυτογνωσίας πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Ωδείο Αθηνών, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, με 15+ ομιλητές.

Εννέα ώρες έμπνευσης και πολύτιμης γνώσης με ομιλίες και διαδραστικά εργαστήρια θα προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε ένα διαδραστικό event στην καρδιά της Αθήνας.

Στο 1ο Life Project με τίτλο CONNECTED μερικά απ’ τα σπουδαιότερα και πιο επιδραστικά μυαλά της χώρας θα φωτίσουν από κάθε πλευρά τον σημαντικότερο παράγοντα που επηρεάζει την ευτυχία και τη μακροζωία μας: Τις σχέσεις, Ηγεσία, συντροφικότητα, διαχείριση στρες, γονεϊκότητα, πνευματικότητα, ψυχοθεραπεία, mindfulness, υγεία, σύνδεση…

Αυτές είναι μερικές από τις θεματικές για τις οποίες οι ομιλητές του Life Project θα μοιραστούν γνώση, εμπειρία και παρακίνηση.

Ανάμεσα στους ομιλητές είναι οι: Δημήτρης Καραγιάννης, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, Ελένη Καραγιάννη, Ψυχίατρος, Θεόφιλος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του kariera.gr, Απόστολος Κουμαρινός, Ιδρυτής theSpeakers, Public Speaking Champion, Μυρτώ Λεγάκη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Mindfulness, Ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center, Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος & Κοινωνική Ερευνήτρια MindSearch, Συγγραφέας, Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Life Explorer, Βίκυ Φλέσσα, Δημοσιογράφος, Γιώργος Χρούσος, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μια μέρα γεμάτη ομιλίες, συζητήσεις και workshops που θα μας βοηθήσουν να δουλέψουμε πάνω στο κορυφαίο project της ζωής μας: Τον ίδιο μας τον εαυτό.

Εξασφάλισε το εισιτήριό σου έως τις 6 Οκτωβρίου σε προνομιακές τιμές!

Διάθεση εισιτήριων στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: lifeproject.gr

Life Project: 18.11.2023, Ωδείο Αθηνών 11.00 – 20.00

#LifeProjectGR

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης