Επιχειρήσεις

Φέτος η Black Friday έρχεται με πολλή ενέργεια στη ΖeniΘ

Φέτος η Black Friday έρχεται με πολλή ενέργεια στη ΖeniΘ

Κορυφαίες εκπτώσεις σε προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου

Η ZeniΘ, o 1ος  πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, γιορτάζει και φέτος τον καθιερωμένο  θεσμό της Black Friday και εξασφαλίζει κορυφαίες εκπτώσεις σε προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, με κάθε νέο συμβόλαιο dual energy ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας προσφέρει έκπτωση 120€ σε προϊόντα αερίου και 60€ σε προϊόντα ρεύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τη μοναδική προσφορά, η οποία ισχύει έως και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 23:59, για νέες αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την επίσημη σελίδα της ZeniΘ, σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ZeniΘ ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 18321.

Η ZeniΘ, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές και να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία ώστε να τους παρέχει την κορυφαία ενέργεια με το μέγιστο όφελος, δίνει για ακόμα μία χρονιά το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη γιορτή εκπτώσεων και προσφορών. Όσοι επιλέξουν να γίνουν μέλος της κορυφαίας ομάδας ZeniΘ, θα λάβουν όλα τα προνόμια των υπηρεσιών της εταιρείας σε φυσικό αέριο και ρεύμα που καλύπτουν κάθε ενεργειακή ανάγκη των νοικοκυριών στη χώρα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.

 

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Στο site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης