Ενέργεια

Επιτυχημένη η παρουσία της Protergia στην έκθεση Xenia 2023!

Επιτυχημένη η παρουσία της Protergia στην έκθεση Xenia 2023!
Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Protergia, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για όλα τα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα

Χιλιάδες στελέχη από τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας επισκέφθηκαν την έκθεση Xenia που πραγματοποιήθηκε στις 25,26 και 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στα περίπτερα των 520+ εκθετών, ανακάλυψαν  προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που απαντούν σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου της βιομηχανίας του τουρισμού.

Η επιτυχία ήταν ιδιαίτερα μεγάλη για την Protergia, τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα και αναπόσπαστο μέλος της MYTILINEOS, με περισσότερους από 500.000 πελάτες και ένα διευρυμένο δίκτυο που αριθμεί 85 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 1.000 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

08.jpg
Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Protergia, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για όλα τα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα αλλά και τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες στην αγορά της ενέργειας. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν νέες συμφέρουσες λύσεις για την ενεργειακή εξέλιξη της επιχείρησής τους όπως: το Chargespot powered by Protergia, την ολοκληρωμένη λύση για την ηλεκτροκίνηση που προσφέρει στους επαγγελματίες μοναδικά οφέλη για την επιχείρησή και τους πελάτες τους, αλλά και την υπηρεσία Protergia SunSave μέσα από την οποία έχουν τη δυνατότητα να παράγουν τη δική τους ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο, να την αποθηκεύουν σε μπαταρίες και να την αξιοποιούν για την επιχείρησή τους. 

Η Protergia συνεχίζει σταθερά να προσφέρει στους πελάτες της τα πιο καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες ενέργειας που ωφελούν με μοναδικό τρόπο τις επιχειρήσεις τους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης