Η πολυτελής βίλα αξίας 10 εκατ. ευρώ του Γκουαρντιόλα στη Βαρκελώνη (Φωτογραφίες)

Η πολυτελής βίλα αξίας 10 εκατ. ευρώ του Γκουαρντιόλα στη Βαρκελώνη (Φωτογραφίες)

Η οικία του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην πιο ακριβή περιοχή της πρωτεύουσας της Καταλωνίας

Ο καταξιωμένος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα αγόρασε χλιδάτο σπίτι έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Βαρκελώνης, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας sport.today-24h.com.

 

Ο Ισπανός επένδυσε 10 εκατομμύρια ευρώ σε μια πολυτελή έπαυλη στην Πεδράλμπες (μια από τις πιο διάσημες γειτονιές της πρωτεύουσας της Καταλωνίας), αξιοποιώντας έτσι μέρος των πολλών χρημάτων που λαμβάνει από τον Σεΐχη Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν (ιδιοκτήτης της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ).

ΦΩΤΟ_ΣΠΙΤΙ_ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ_1.jpg

Συγκεκριμένα το σπίτι βρίσκεται κοντά στην οδό Aigües (κοντά στο βουνό Sant Pere Màrtir), προσφέροντας πανοραμική θέα στην πόλη. Έχει πισίνα, μεγάλο κήπο, δέντρα, πράσινο και ό,τι άλλο συνάδει με τη χλιδή.


ΦΩΤΟ_ΣΠΙΤΙ_ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ_3.jpg

Το ακίνητο 741 τετραγωνικών μέτρων (m2) το οποίο ήταν καταχωρημένο προς πώληση στο idealista, βρίσκεται σε οικόπεδο 2.114 m2 σε μια από τις πιο «ευγενείς» περιοχές της πόλης.

Η συναλλαγή ακινήτων επισημοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου και καταγράφηκε στο μητρώο στις 11 Μαρτίου, όπως αναφέρει η Crónica Global. Η συμφωνία κοινοποιήθηκε από την εταιρεία που μοιράζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής με τη σύζυγό του, επιχειρηματία Κριστίνα Σέρα.


ΦΩΤΟ_ΣΠΙΤΙ_ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ_2.jpg

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πωλητής είναι Ρώσος ο οποίος προσπαθούσε να πουλήσει το οίκημα αρκετούς μήνες.

Ενδιαφέρον είναι ότι ο Γκουαρδιόλα δεν θα είναι ο πρώτος πρώην ποδοσφαιριστής (και νυν προπονητής) που θα ζήσει σε αυτή την έπαυλη.

Ο Μεξικανός παίκτης Ράφα Μάρκες (είχε τεχνικό τον Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα) είχε επίσης αυτό το πολυτελές σπίτι στο παρελθόν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης