Επιχειρήσεις

Ενέργεια για όλους από την Protergia

Ενέργεια για όλους από την Protergia
Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ανταγωνιστικά προϊόντα σταθερής και κυμαινόμενης τιμής (για το μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί τιμολόγιο) για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες

Η Protergia - αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα – γνωρίζει ότι η ενέργεια των αγαπημένων μας ανθρώπων είναι η πιο δυνατή και ότι τελικά είναι η μόνη που αξίζει και χρειαζόμαστε, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι άνθρωποι που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις γιορτές μας. Είναι οι αφανείς ήρωες αυτών των ημερών. Αυτοί που ακόμα κι αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο πόστο τους και μάλιστα δουλεύουν περισσότερο για να περάσουμε όλοι εμείς καλά.

Αυτό πραγματεύεται και η γιορτινή διαφήμιση της Protergia που μας μεταφέρει ένα σπουδαίο μήνυμα γεμάτο ενέργεια… αγάπης!Δείτε τη νέα διαφήμιση και στείλτε τη δική σας ενέργεια σε όλους εκείνους που φέτος δεν θα είναι κοντά σας: Protergia | Το εστιατόριο (youtube.com)

Γιατί στις γιορτές, η μόνη ενέργεια που χρειάζεσαι είναι αυτή των αγαπημένων σου.

Για όλες τις υπόλοιπες μέρες της χρόνιας, θα είναι εδώ η Protergia με αίσθημα ευθύνης, διαφάνειας και αξιοπιστίας.

Πάντα κοντά στους καταναλωτές, η Protergia φροντίζει να παρέχει έγκαιρη ενημέρωση με βάση όλες τις αλλαγές που προβλέπονται. Έτσι, καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2024 αλλάζουν οι Συμβάσεις Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, σταματά για όλους τους Παρόχους Ηλεκτρικής Ενέργειας η ανακοίνωση των μηνιαίων τιμών την 20η ημέρα του προηγούμενου μήνα και ξεκινά ένα νέο ειδικό τιμολόγιο που έχει προβλεφθεί από το υπουργείο Ενέργειας.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Protergia για να ενημερωθείτε με απλό και κατανοητό τρόπο για όλες αυτές τις αλλαγές.Στην Protergia, έχουμε ως κύριο στόχο να σας προσφέρουμε προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν με τις ανάγκες σας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση έχουμε φροντίσει να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ανταγωνιστικά προϊόντα σταθερής και κυμαινόμενης τιμής (για το μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί τιμολόγιο) για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες!

Με ενέργεια από το μέλλον και με ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση σας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης