Ενέργεια

Talos Energy: Επεκτείνει το αποτύπωμά της στον Κόλπο του Μεξικού με εξαγορά 1,29 δισ. δολ.

Talos Energy: Επεκτείνει το αποτύπωμά της στον Κόλπο του Μεξικού με εξαγορά 1,29 δισ. δολ.
Η εξαγορά προσθέτει παραγωγή περίπου 30.000 βαρελιών ισοδύναμου πετρελαίου την ημέρα (mboe/d) που αναμένεται για ολόκληρο το 2024

Η Talos Energy, που εδρεύει στο Χιούστον δρομολογεί την αγορά της QuarterNorth Energy, η οποία είναι ιδιωτική εταιρεία εξερεύνησης και παραγωγής στον Κόλπο του Μεξικού των ΗΠΑ. Η εξαγορά αγγίζει τα 1,29 δις. δολ. και θα επιτρέψει στην Talos να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της στα βαθιά νερά στον Κόλπο του Μεξικού των ΗΠΑ.

Ο Timothy S. Duncan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Talos, σχολίασε: «Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα της Talos καθώς χτίζουμε μια μεγάλης κλίμακας υπεράκτια εταιρεία εξερεύνησης και παραγωγής».

Σύμφωνα με τον Talos, αυτή η εξαγορά προσθέτει παραγωγή περίπου 30.000 βαρελιών ισοδύναμου πετρελαίου την ημέρα (mboe/d) που αναμένεται για ολόκληρο το 2024. Η εξαγορά αναμένεται να προσελκύσει βασικές χρηματοοικονομικές μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ταμειακών ροών ανά μετοχή, των ελεύθερων ταμειακών ροών ανά μετοχή και της καθαρής αξίας ενεργητικού ανά μετοχή.

Τα περιουσιακά στοιχεία της QuarterNorth αναμένεται να ανεβάσουν όχι μόνο τα αποθέματα πέρα από την τρέχουσα παραγωγή τόσο από πιθανές ζώνες παραγωγής όσο και από βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης το 2024 και το 2025, αλλά και έναν υψηλής ποιότητας κατάλογο ευκαιριών γεώτρησης που θα αναβαθμίσει το απόθεμα της Talos.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης