Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Eunice: Νέος Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ ο Αθανάσιος Βαμβακάς

Eunice: Νέος Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ ο Αθανάσιος Βαμβακάς

Φιλοδοξεί να συμβάλει στην εκπλήρωση των στόχων και του στρατηγικού οράματος του Ομίλου

Ο Όμιλος Eunice καλωσορίζει τον νέο Γενικό Διευθυντή του τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, Αθανάσιο Βαμβακά.

Με εμπειρία άνω των 25 χρόνων στον στρατηγικό σχεδιασμό, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη χρηματοδότηση έργων, την ανάπτυξη προϊόντων, αλλά και την ανάλυση του ανταγωνισμού και των πωλήσεων, ο Αθανάσιος Βαμβακάς κατείχε προηγουμένως διευθυντικές θέσεις στον Όμιλο Ιntracom Telecom και στην εταιρία Ether με ειδίκευση στην ενέργεια και τους έξυπνους μετρητές.

Από τη νέα του θέση, ως Γενικός Διευθυντής του τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του Ομίλου Eunice Energy Group, ο κ. Βαμβακάς φιλοδοξεί να συμβάλει στην εκπλήρωση των στόχων και του στρατηγικού οράματος του Ομίλου.

Όπως ο ίδιος τόνισε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή η θέση του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στον Όμιλο Eunice. Καθώς αναλαμβάνω αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, αναγνωρίζω φυσικά το βάρος της ευθύνης που συνεπάγεται και δεσμεύομαι να συνεχίσω την παράδοση της αριστείας που χαρακτηρίζει τον Όμιλό μας.

Προσωπικός μου στόχος είναι η συνέχιση της διαρκούς ανάπτυξης, η ενίσχυση και η επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου. Είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία και την αφοσίωση όλων των μελών της ομάδας μας, θα καταφέρουμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά, προσφέροντας πάντοτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας».


Ο Γιώργος Καλαβρουζιώτης (Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου
Eunice), μιλώντας γι’ αυτήν τη νέα και σημαντική προσθήκη δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του κ. Βαμβακά στον  Όμιλο  Eunice, ως νέου Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.

Ο Αθανάσιος φέρει μια εντυπωσιακή πορεία στο χώρο και έχοντας περάσει από διαφορετικές θέσεις ευθύνης, έχει σφαιρική γνώση και άρα ικανότητα διαχείρισης εξειδικευμένων περιπτώσεων και δύσκολων projects.

Είμαι βέβαιος ότι οι γνώσεις του, συνδυαστικά με την χαρισματική ηγεσία που φαίνεται να ασκεί, θα συμβάλουν σημαντικά στο να επιτύχουμε νέα ύψη στην ανάπτυξη, την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα του Ομίλου μας στην αγορά. Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένειά μας.»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης