Επιχειρήσεις

Η Sungrow διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση του νέου της καινοτόμου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας

Η Sungrow διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση του νέου της καινοτόμου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας

Θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα και θα πραγματοποιηθεί λεπτομερής τεχνική ανάλυση

Η Sungrow (κορυφαίος προμηθευτής φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση ενημερωτικής παρουσίασης του νέο, καινοτόμου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας της εταιρείας, PowerTitan2.0.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα διεξαχθεί διαδικτυακά, προσφέροντας δωρεάν, εύκολη και διαδραστική συμμετοχή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο τομέας της αποθήκευσης ενέργειας για την Ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα και την Κύπρο, η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις και γενικά στοιχεία σχετικά με την αποθήκευση ενέργειας, τη φιλοσοφία της Sungrow στον τομέα, ενώ επιπλέον θα πραγματοποιηθεί λεπτομερής τεχνική ανάλυση του νέου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας, PowerTitan2.0., παρέχοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο, PowerTitan2.0, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν που ενσωματώνει έναν προηγμένο σχεδιασμό αποθήκευσης με ενσωματωμένο PCS, 5MWh διαμόρφωση σε τυπικό κοντέινερ 20 ποδών, πλήρη υδρόψυξη και σύστημα επεκτάσιμο σε 10MWh. Με το λανσάρισμα αυτής της δεύτερης γενιάς PowerTitan, η Sungrow στοχεύει να ξεπεράσει τις δυσκολίες επεκτασιμότητας και απόδοσης που συχνά περιόριζαν τις παραδοσιακές λύσεις αποθήκευσης ενέργειας. Έχοντας εξασφαλίσει πάνω από 19GWh συμβολαίων σε παγκόσμιο επίπεδο, η σειρά PowerTitan ESS έχει επιτύχει ήδη παραδόσεις άνω των 10GWh. Το PowerTitan2.0 δεν αποτελεί αντικαταστάτη του PowerTitan1.0, αλλά μια επιπλέον λύση που αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Sungrow για καινοτομία σε διάφορες τεχνολογίες, ενισχύοντας έτσι την ποικιλία και την προσαρμοστικότητα των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών.

Στο τέλος της διαδικτυακής παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στα στελέχη της Sungrow και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το νέο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας και η συμμετοχή είναι δωρεάν, με εγγραφή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://sungrow.clickmeeting.com/experience-powertitan-2-0/register


Σχετικά
με τη Sungrow

Η Sungrow Power Supply Co., Ltd. (“Sungrow”) είναι η πλέον bankable εταιρεία inverter στον κόσμο, έχοντας ήδη εγκαταστήσει περισσότερα από 515GW έως και τον Δεκέμβριο του 2023. Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον Καθηγητή Cao Renxian, και αποτελεί ηγέτη στην έρευνα, εξέλιξη και παραγωγή inverter φωτοβολταϊκών, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ομάδα R&D στον κλάδο, καθώς και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει inverter φωτοβολταϊκών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, για οικιακές, εμπορικές και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές, πλωτά φωτοβολταϊκά, λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και συστήματα παραγωγής υδρογόνου από ανανεώσιμες πηγές. Με ισχυρή παρουσία άνω των 27 ετών στο χώρο των φωτοβολταϊκών, η Sungrow έχει παρουσία σε 170 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Sungrow διατηρεί ισχυρή παρουσία με μια πλήρη ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της, οι οποίες περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε σειρά εξαιρετικά σημαντικών έργων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, αλλά και τη παροχή στο ευρύ κοινό καινοτόμων λύσεων που περιλαμβάνουν εξαιρετικά αποδοτικούς inverter, προηγμένα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, αλλά και φορτιστές εξηλεκτρισμένων οχημάτων. Το δίκτυο διανομέων της Sungrow στην Ελλάδα, βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για το να το ενημερώσει για τις τεχνολογίες και τα προϊόντα της εταιρείας και να το βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού. Η τεχνογνωσία, και ο επαγγελματισμός του δίκτυο διανομέων, καθώς και το ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Sungrow, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την προμήθεια της βέλτιστης επιλογής στον ευρύτερο τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Ανακαλύψετε περισσότερα για τη Sungrow, μέσω του: https://gr.sungrowpower.com/

 www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης