ΗΠΑ: Ενεργειακή αυτονομία και αποθήκευση - Τόσο εύκολη όσο μια παραγγελία πίτσας

ΗΠΑ: Ενεργειακή αυτονομία και αποθήκευση - Τόσο εύκολη όσο μια παραγγελία πίτσας
Το πρόγραμμα Solar+ προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ενεργειακής αυτονομίας, αξιοποιώντας στο μέγιστο την ηλιακή ενέργεια
Η BLUETTI, κορυφαίος πάροχος λύσεων στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας, επεκτείνει το πρόγραμμα Solar+, για τη μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια, σε τρεις ακόμα πολιτείες των ΗΠΑ.

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στο Τέξας πέρυσι, η εταιρεία επεκτείνει τώρα τις δραστηριότητές της στην Καλιφόρνια, τη Μασαχουσέτη και τη Βόρεια Καρολίνα, έχοντας ως στόχο με αυτή την κίνηση να δείξει στα σπίτια τον δρόμο για την επίτευξη της ενεργειακής ανεξαρτησίας τους και για τη μείωση των δαπανών κοινής ωφέλειας.

Όπως διαβάζουμε από το Clean Technica, η BLUETTI παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και μπαταρίες.

Γιατί σε αυτές τις πολιτείες;

Η επέκταση σε αυτές τις πολιτείες έχει τις ρίζες της στην «σκληρή» ενεργειακή τους πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με το Statista, η Καλιφόρνια κατέχει το ρεκόρ στις περισσότερες διακοπές ρεύματος στη χώρα για το διάστημα από το 2008 έως το 2017, με τη Βόρεια Καρολίνα και τη Μασαχουσέτη να ακολουθούν από κοντά στην 8η και 13η θέση, αντίστοιχα.

Οι συχνές διακοπές ρεύματος τονίζουν την ανάγκη για εφεδρικά συστήματα, ενώ η εκτίναξη των λογαριασμών κοινής ωφέλειας επισημαίνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εναλλακτικές λύσεις.

Τα στοιχεία της Statista αποκαλύπτουν ακόμα ότι οι μέσες τιμές λιανικής πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας στους οικιακούς καταναλωτές της Μασαχουσέτης και της Καλιφόρνια είναι από τις υψηλότερες στη χώρα, καθώς ανέρχονται σε 28,02 και 26,72 σεντς ανά κιλοβατώρα, αντίστοιχα, πολύ πάνω από τον εθνικό μέσο όρο των 17,1 σεντς, από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Αυτός ο συνδυασμός παραγόντων δημιουργεί την τέλεια συνθήκη για να ευδοκιμήσει το πρόγραμμα Solar+ της BLUETTI, το οποίο υπόσχεται οικονομικά αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις ηλεκτρικής ενέργειας για αυτονομία και αποτελεσματική εξοικονόμηση λογαριασμών.

Οι καταναλωτές έχουν «αγκαλιάσει» το πρόγραμμα

Ο Francisco Brown, διευθυντής του υποκαταστήματος της BLUETTI στο Τέξας, δήλωσε πως πολλοί από τους πελάτες έχουν αναφέρει ότι προστατεύονται από διακοπές ρεύματος και βιώνουν σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος μετά την ένταξή τους στο πρόγραμμα Solar+.

Το πρόγραμμα Solar+ προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ενεργειακής αυτονομίας, αξιοποιώντας στο μέγιστο την ηλιακή ενέργεια.

Το αρθρωτό σύστημα μπαταριών BLUETTI ενσωματώνεται εύκολα στους ηλιακούς συλλέκτες που είναι εγκατεστημένοι σε στέγες, αποθηκεύοντας και παρέχοντας ενέργεια, ώστε να διασφαλίζεται η αδιάλειπτη παροχή ενέργειας κατά τη διάρκεια διακοπών ή της νυχτερινής χρήσης.

Για παράδειγμα, ένα νοικοκυριό με σύστημα ηλιακής ενέργειας 6kW και μπαταριών 10kW θα μπορούσε δυνητικά να μειώσει τα μηνιαία έξοδα ηλεκτρικής ενέργειας σε 98 δολάρια, από τα 150 έως 200 δολάρια, μετά και την έκπτωση φόρου 30% για την εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας.

Κέρδος για τα νοικοκυριά

Το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας BLUETTI μπορεί να συνδεθεί με το ηλεκτρικό δίκτυο, επιτρέποντας μάλιστα την πώληση της πλεονάζουσας ηλιακής ενέργειας για πρόσθετα έσοδα, αντισταθμίζοντας έτσι το αρχικό κόστος και δημιουργώντας σημαντικό εισόδημα για τα σπίτια με την πάροδο του χρόνου.

Η επένδυση σε ένα σύστημα ηλιακών μπαταριών όπως το Solar+ φαίνεται να είναι μια ασφαλής επιλογή, προσφέροντας άμεση εξοικονόμηση χρημάτων και ελαχιστοποιώντας τις απώλειες κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος.

Ωστόσο, το 30% των δυνητικών καταναλωτών αποθαρρύνεται από την υιοθέτησή του Solar+ λόγω της πολυπλοκότητας των διαδικασιών, της γραφειοκρατίας και της «χαρτούρας».

Το πρόγραμμα BLUETTI Solar+ προσπαθεί να απλοποιήσει τη διαδικασία μετάβασης στην ηλιακή ενέργεια και να την καταστήσει προσιτή σε κάθε νοικοκυριό, παρέχοντας καθαρή και αξιόπιστη ενέργεια για όλους.

Τόσο εύκολη η εγκατάσταση όσο και η παραγγελία πίτσας

«Το Solar+ είναι ο συντομότερος δρόμος για την επίτευξη ενεργειακής ανεξαρτησίας μέσω της ηλιακής ενέργειας. Από την κατασκευή του εξοπλισμού έως τον σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση, την εγκατάσταση και τη συνεχή εξυπηρέτηση, χειριζόμαστε κάθε πτυχή της ηλιακής εναλλαγής με κορυφαία φροντίδα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για τους πελάτες μας. Χρειάζεται απλώς να χρησιμοποιήσουν μία εφαρμογή για να ελέγχουν τα πάντα», δήλωσε ο Brown.

Η έναρξη του ηλιακού ταξιδιού με την BLUETTI περιλαμβάνει την εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε βήμα, καθώς μέσω μιας δωρεάν συνάντησης με τους ενεργειακούς εμπειρογνώμονες της BLUETTI, οι ιδιοκτήτες σπιτιού λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις για ηλιακά συστήματα με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Μόλις κλείσει η συμφωνία για το προτιμώμενο πακέτο, η BLUETTI αναλαμβάνει και διαχειρίζεται όλες τις πτυχές, από τη γραφειοκρατία και την ολοκλήρωση της αίτησης για άδεια μέχρι την εγκατάσταση και την επιθεώρηση, καθιστώντας τη διαδικασία τόσο εύκολη όσο και μια παραγγελία πίτσας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης