Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Geocycle Ελλάς συμμετέχει στην Attica Green Expo

Η Geocycle Ελλάς συμμετέχει στην Attica Green Expo
Μέσα από το περίπτερό της, η Geocycle Ελλάς παρουσίασε την δραστηριότητά της, καθώς και τις ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει απαντώντας σε σημαντικές ανάγκες που εντοπίζονται στον τομέα της διαχείρισης των δημοτικών αποβλήτων
Η Geocycle Ελλάς, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, έδωσε δυναμικό παρών στην 3η Attica Green Expo, την έκθεση που φέρνει σε επαφή τους πολίτες με τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται στις πράσινες τεχνολογίες και το περιβάλλον.

Μέσα από το περίπτερό της, η Geocycle Ελλάς παρουσίασε την δραστηριότητά της, καθώς και τις ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει απαντώντας σε σημαντικές ανάγκες που εντοπίζονται στον τομέα της διαχείρισης των δημοτικών αποβλήτων.

Πιστή στη δέσμευσή της να μετατρέπει τα απορρίμματα σε χρήσιμα υλικά, και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις βιομηχανίες της χώρας, η Geocycle Ελλάς, επιταχύνει τη μετάβαση σε έναν πλανήτη με μηδενικά απορρίμματα.

Στις εγκαταστάσεις της, στην Ανατολική και Δυτική Αττική, ανακτά τα ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας, που έχουν απορρίψει οι πολίτες στους μπλε κάδους, και τα οδηγεί στη δευτερογενή αγορά για να ξαναγίνουν προϊόντα. Επίσης, αξιοποιεί ενεργειακά τα υπολείμματα της ανακύκλωσης, ως εναλλακτικά καύσιμα στη βιομηχανία, μειώνοντας την ταφή των αποβλήτων και διασφαλίζοντας ένα πιο καθαρό περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.


Geocycle_Attica_Green_1.jpg
Έτσι, μέσα από αυτή της τη δραστηριότητα έχει καταστεί ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης αστικών και εμποροβιομηχανικών στερεών αποβλήτων.

Η Λένα Μπέλση, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Geocycle Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή στην 3η Attica Green Expo, όπου έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την δραστηριότητά μας. ‘Έχοντας επενδύσει τόσο σε σύγχρονες μονάδες ανάκτησης ανακυκλώσιμων αποβλήτων συσκευασίας, όσο και στην αειφόρο διαχείριση ανάμικτων φυτικών αποβλήτων, προάγουμε την κυκλική οικονομία και απαντάμε στην ανάγκη της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων που καταλήγουν στην υγειονομική ταφή» .

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης