Επικαιρότητα

Ευθύνη στον Ανδρουλάκη καταλογίζουν στελέχη μετά το κακό αποτέλεσμα

Ευθύνη στον Ανδρουλάκη καταλογίζουν στελέχη μετά το κακό αποτέλεσμα
Τομεάρχης Προστασίας Πολίτη του ΠΑΣΟΚ: Η ηγεσία αρνήθηκε να δει τις ευθύνες της
Σε εσωκομματική «δίνη» το ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σύμφωνα με το iefimerida.gr
Μόλις 24 ώρες μετά το κλείσιμο της ευρωκάλπης και ήδη οι εσωκομματικές αψιμαχίες έχουν ξεκινήσει στο ΠΑΣΟΚ.

Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, όπου το ΠΑΣΟΚ δεν έπιασε τον πολιτικό στόχο της δεύτερης θέσης, κορυφαία στελέχη έδειξαν την έντονη δυσαρέσκειά τους από τις πρώτες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Όσο και αν η σημερινή ηγεσία προσπαθεί να εξωραϊσει την εικόνα του εκλογικού αποτελέσματος πρόκειται για αποτυχία, αφού ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ καταγράφει μηδενικά κέρδη με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνεει νέα υποχώρηση και τη ΝΔ να χάνει σημαντικά ποσοστά. Είναι προφανής η δυστοκία στην προσέλκυση ψήφων.

O αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ευχαρίστησε την εκλογική του περιφέρεια, όπου το ΠΑΣΟΚ ήρθε δεύτερο. Επρόκειτο για μία έμμεση υπόμνηση της ασυμμετρίας μεταξύ επαρχίας και αστικών κέντρων στα αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ, έλλειμμα το οποίο παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα τον εκλογών, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, και ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας πως «υπάρχει ασυμμετρία μεταξύ περιφέρειας και Αθήνας, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

«Σήμερα νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημοκρατικούς πολίτες της Αρκαδίας που με τη στήριξή τους το κίνημά μας έγινε δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αρκαδία. Η ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023 και η δυναμική που κατέγραψε στις Περιφερειακές εκλογές ήρθε να επιβεβαιωθεί με το χθεσινό αποτέλεσμα.

Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, των τοπικών οργανώσεων και στα στελέχη μας που αγωνίστηκαν για τη νίκη. Να πούμε ένα ευχαριστώ στο ψηφοδέλτιο που έδωσε τη μάχη νομό νομό.

Προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται ώστε το ΠΑΣΟΚ ως η γνήσια προοδευτική πατριωτική παράταξη της χώρας να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής. Συνεχίζουμε μαζί για την Αρκαδία που αγαπάμε» ανέφερε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Τομεάρχης Προστασίας Πολίτη του ΠΑΣΟΚ: Η ηγεσία αρνήθηκε να δει τις ευθύνες της

Πιο αιχμηρός ήταν σε ανάρτησή του για το αποτέλεσμα ο Μαρίνος Σκανδάμης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ.

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών φέρνει το ΠΑΣΟΚ προ των ευθυνών του. Ευθύνες δηλαδή, που η ηγεσία του αρνήθηκε να δει, καλυπτόμενη πίσω από την αύξηση των ποσοστών μας κατά 0,95% (!!!), την οποία χαρακτήρισε ως ικανοποιητική» σημειώνει ο κ. Σκανδάμης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης