Επικαιρότητα

Kηφισιά: Σε εξέλιξη η φωτιά στο εργοστάσιο της PAL Α.Ε.

Kηφισιά: Σε εξέλιξη η φωτιά στο εργοστάσιο της PAL Α.Ε.
Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα με 18 πυροσβέστες
Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και ώρα η φωτιά που ξέσπασε μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο της εταιρείας PAL A.E. στην Κάτω Κηφισιά, στην περιοχή Πανόραμα.

Σύμφωνα με το Newmoney, η φωτιά σημειώθηκε στις 15:30 στο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων οικιακής χρήσης και συσκευασιών για τρόφιμα της εταιρείας PAL A.E. στην οδό Αιγιδών 9, στην περιοχή Πανόραμα της Κάτω Κηφισιάς.

Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα με 18 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η πυρκαγιά εκδηλώθηκε έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε στο χώρο. Όπως ανέφερε η διοίκηση της εταιρέιας, όλο το προσωπικό απομακρύνθηκε εγκαίρως.

Χάρη δε στην άμεση ενεργοποίηση του αντιπυρικού συστήματος αλλά και τη δυναμική παρέμβαση της πυροσβεστικής η πυρκαγιά έχει περιοριστεί στο χώρο των αποθηκών με τα εύφλεκτα υλικά συσκευασίας.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη καθώς στο σημείο επιχειρούν 11 οχήματα με 33 πυροσβέστες. Παράλληλα η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα 112 ώστε οι κάτοικοι να έχουν κλειστές πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», επισημαίνεται στο μήνυμα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης