Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει σήμερα Π.Σ. και Κ.Ο.

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει σήμερα Π.Σ. και Κ.Ο.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη και εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν 60 περίπου στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
Μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα θα λάβει χώρα σήμερα στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Η κοινή συνεδρίαση γίνεται στον απόηχο των προειδοποιήσεων του Νίκου Ανδρουλάκη για διαγραφές, αλλά και στη σκιά της αμφισβήτησης του προέδρου του κόμματος από κορυφαία στελέχη μετά τις ευρωεκλογές.

Τυπικά, η συνεδρίαση έχει ως θέμα της την αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι η συνεδρίαση είναι κοινή σημαίνει ότι το παρών θα δώσουν και οι βουλευτές που την επόμενη των Ευρωεκλογών, έσπευσαν να θέσουν θέμα ηγεσίας και να ζητήσουν άμεσα εκλογές για νέο πρόεδρο.

Γι' αυτό και έχει ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δεν έχει δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις του.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη και εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν 60 περίπου στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Εκτιμάται ότι οριστικές αποφάσεις δεν θα ληφθούν στη συνάντηση αυτή και έτσι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 30 Ιουνίου εξακολουθεί να θεωρείται μείζονος σημασίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης