Διεθνή

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: "Ο Putin κι ο Trump έχουν παρόμοια προσέγγιση των διεθνών σχέσεων"

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου:
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι Putin και Trump έχουν παρόμοια προσέγγιση των διεθνών σχέσεων και επιμένουν στην προτεραιότητα τους ως εθνικό συμφέρον
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump έχουν παρόμοια προσέγγιση των διεθνών σχέσεων «και επιμένουν στην προτεραιότητα τους ως εθνικό συμφέρον» στις διεθνείς σχέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Οπως δήλωσε ο Πεσκόφ στο ABC, Putin και Trump "επιμένουν στην προτεραιότητα τους ως εθνικό συμφέρον. Και καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι μερικές φορές είναι προς το εθνικό συμφέρον να έχουν καλές σχέσεις με τον ομόλογό τους, εξασφαλίζοντας ότι οι σχέσεις είναι αμοιβαία επωφελείς. Αυτό είναι μια μεγάλη ομοιότητα μεταξύ τους".
Ο Πεσκόφ δήλωσε επίσης ότι οι αμερικανο-ρωσικές σχέσεις ήταν στα χαμηλά τους, αλλά η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο.
"Κατανοούμε ότι η σημερινή διοίκηση εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο για να είναι πιο ακριβής στη διατύπωση των βασικών ιδεών της σε σχέση με τη Ρωσία. Είναι πολύ επικίνδυνο για εμας να έχουμε αυτές τις χαμηλές σχέσεις. Αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο", δήλωσε ο Πεσκόφ.
Πρόσθεσε ότι ένας από τους τρόπους για να διευκολυνθει η βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών είναι να οργανωθει μια συνάντηση μεταξύ του Putin και  του Trump.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης