Παρενέργειες

Fitch Ratings: H Μαρίνα Πετρολέκα αναλαμβάνει επικεφαλής της ESG Research

Fitch Ratings: H Μαρίνα Πετρολέκα αναλαμβάνει επικεφαλής της ESG Research

Την τοποθέτηση της Μαρίνας Πετρολέκα ως παγκόσμιας επικεφαλής της ESG Research για το Sustainable Finance Group ανακοίνωσε η Fitch Ratings .
Με έδρα στο Λονδίνο, η κα Πετρολέκα θα ηγηθεί της παγκόσμιας ομάδας ερευνητών αναλυτών ESG της Fitch. Το κύριο επίκεντρο της ερευνητικής ομάδας της ESG είναι η θεματική και η διατομεακή έρευνα ESG που χρησιμοποιεί εσωτερικά και εξωτερικά σύνολα δεδομένων, συμπληρώνοντας την έρευνα και ανάλυση ESG σε επίπεδο οντοτήτων και τομέα που παράγονται παγκοσμίως από τους αναλυτές αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας της Fitch.
Η κα Πετρολέκα θα αναφέρει στον Andrew Steel, Διευθύνων Σύμβουλο και επικεφαλής βιώσιμων οικονομικών της Global Group της Fitch Ratings.
Η κα Πετρολέκα κατείχε προηγουμένως το ρόλο της Παγκόσμιας Επικεφαλής της Βιομηχανικής Έρευνας στην Fitch Solutions, ηγήθηκε μιας παγκόσμιας ομάδας αναλυτών της βιομηχανίας και ηγήθηκε μεγάλων ερευνητικών έργων για τα Megatrends Industry, Sustainability Trends και Industry Investment Ελκυστικότητα. Έγινε μέλος της Fitch Ratings Credit Policy Group το 2020 με έμφαση στη διατομεακή, θεματική πιστωτική έρευνα, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη ανάλυση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τους σημαντικούς πιστωτικούς κινδύνους σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης