Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Η Sunlight προσκεκλημένη του Μακρόν στο Choose France

Η Sunlight προσκεκλημένη του Μακρόν στο Choose France

Για πρώτη φορά ελληνική εταιρία, η Sunlight, εκπροσωπήθηκε εφέτος στη σύνοδο Choose France που διοργανώνει από το 2018 ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν με στόχο να προωθήσει την οικονομική ελκυστικότητα της Γαλλίας και να ενθαρρύνει τις διεθνείς επενδύσεις στη χώρα του.

Έτσι χθες ο CEO της Sunlight, Λάμπρος Μπίσαλας βρέθηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών καλεσμένος του προέδρου Μακρόν και συμμετείχε σε μια σύνοδο που συγκεντρώνει Ceos από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές ο Elon Musk (Tesla), ο Albert Bourla (Pfizer), ο Lakshmi Mittal (Arcelor-Mittal), ο Jan Liebherr (Liebherr), ο Patrick Pouyanne (Totalenergies), ο Jamie Dimon (JP Morgan) και ο David Solomon (Goldman Sachs).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Μπίσαλας συνομίλησε με μέλη της γαλλικής κυβέρνησης, συναντήθηκε με εταίρους και πελάτες της Sunlight ενώ συμμετείχε σε κλειστή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τον Πρόεδρο Μακρόν και περίπου 10 επιλεγμένους CEOs. Θέμα αυτού του κλειστού κύκλου συζήτησης ήταν η προώθηση της πράσινης μετάβασης μέσω επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες μπαταριών.

Ο κ. Μπίσαλας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο Μακρόν για το επενδυτικό κλίμα στη Γαλλία και τα κίνητρα για επενδύσεις στην τεχνολογία και τη βιομηχανία, ενώ από την πλευρά του παρουσίασε τις μεγάλες επενδύσεις που κάνει η Sunlight στην αποθήκευση ενέργειας και τα στοιχεία λιθίου με το gigafactory που ετοιμάζει.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης