Politics & Business

Σε αντιπολιτευτικό μέτωπο για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας καλεί ο Ανδρουλάκης – Στηρίζει η Νέα Αριστερά

Σε αντιπολιτευτικό μέτωπο για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας καλεί ο Ανδρουλάκης – Στηρίζει η Νέα Αριστερά

«Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας» τονίζει ο Ν. Ανδρουλάκης και καλεί σε από κοινού κατάθεση πρόταση δυσπιστίας με τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Στηρίζει η Νέα Αριστερά

Σε αντιπολιτευτικό μέτωπο για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας καλεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διαθέτει 32 βουλευτές ενώ για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας χρειάζονται 50 βουλευτές. Ανάλογο κάλεσμα είχε απευθύνει το προηγούμενο διάστημα -με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για «μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια»- ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, χωρίς ωστόσο θετική ανταπόκριση από τα υπόλοιπα κόμματα του προοδευτικού τόξου. Ωστόσο με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Αριστερά λίγο μετά τις 14:00 γνωστοποίησε ότι θα στηρίξει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, φτάνοντας έτσι τους 43 βουλευτές που υιοθετούν την πρόταση δυσπιστίας.

«Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας, που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει το κράτος δικαίου»

Αντίστοιχα ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθύνει την πρόσκληση σε όλα, όπως αναφέρει, «τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου», ζητώντας «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα δυσπιστίας θα κατατεθεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και καλούνται να συνυπογράψουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης