Τελευταία Νέα
Politics & Business

Τι ήθελε να πει ο Μαρινάκης;

Τι ήθελε να πει ο Μαρινάκης;
Τα περί συμφερόντων, που ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για την δεχόμενη κριτική και από το ΠΑΣΟΚ πρόταση Κασελάκη για εθνικές εκλογές με διεθενείς παρατηρητές, δεν είναι ασφαλώς λόγια μικροπολιτικής. Ο Κασελάκης και στηρίζεται από ελληνοαμερικάνικα κέντρα και από εγχώρια σε μια προσπάθεια να φρενάρουν την κυριαρχία Κυριάκου.

Αξίζει πάντως να δει κανείς την ανταλλαγή που έγινε μεταξύ Μαρινάκη και Κασελάκη :

 

Με μια ανάρτησή του στο X ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στη χθεσινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Σημίτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης ερωτηθείς, χθες, γιατί έμεινε κενή η καρέκλα του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, απάντησε:

«Τι δουλειά έχω, ρε παιδιά, εγώ με όσους έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν».

Την τοποθέτηση αυτή σχολίασε ακολούθως ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας: «Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη και για όσα τέλος πάντων υπέστησαν οι Ελληνες πολίτες, καλό είναι να διαβάσει λίγο την πολύ πρόσφατη Ιστορία», σε μια αναφορά για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ το 2015.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε σήμερα, σημειώνοντας, στην ανάρτησή του:

«Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα. Από το 1995 έως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα».

Απάντηση στην ανάρτηση Στέφανου Κασσελάκη, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος».
Αναλυτικά, η ανάρτηση Μαρινάκη:

«Όσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του.

Κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος.

Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης