Τη δήλωση αυτή έκανε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ορκωμοσία της διοίκησης Δούκα
Δικαιωμένος δηλώνει ο Κώστας Ζαχαριάδης για την απόφασή του να στηρίξει τον Χάρη Δούκα για δήμαρχο Αθηναίων στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Τη δήλωση αυτή έκανε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ορκωμοσία της διοίκησης Δούκα.
Τη δήλωση αυτή έκανε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ορκωμοσία της διοίκησης Δούκα.
Με αφορμή την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων της Συγκοινωνιακής Μελέτης και της υποβολής πρότασης προς τον ΟΑΣΑ για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας στα επτά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων, ο Κώστας Ζαχαριάδης γράφει στο Χ «φαίνεται ότι τόσο η απόφασή μας στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών όσο και η μετέπειτα στάση μας (η κριτική στήριξη της προσπάθειας που κάνει η παράταξη «Αθήνα ΤΩΡΑ») δικαιώνεται».
«Η δημαρχία του Χάρη Δούκα αποτελεί μια έντιμη προσπάθεια που δίνει καθημερινά τη μάχη με τα προβλήματα της πόλης από την πλευρά των δημοτών, κόντρα σε τρικλοποδιές και συμφέροντα που με τον έναν ή άλλο τρόπο διοικούσαν την πόλη για χρόνια. Η πρόκληση της Αθήνας συνιστά μέχρι στιγμής ένα επιτυχημένο εγχείρημα στην Αυτοδιοίκηση, που έχει φέρει κοντά δυνάμεις και ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους» συμπληρώνει ο Κώστας Ζαχαριάδης.
www.worldenergynews.gr






