Χρηματιστήριο & Αγορές

Eurobank Equities:Στα 48,4 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για την Mytilineos μετά το deal με ΔΕΗ

Eurobank Equities:Στα 48,4 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για την Mytilineos μετά το deal με ΔΕΗ
Περιθώριο ανόδου άνω του 36% για τη μετοχή, που σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη μερισματική απόδοση 4,9% οδηγεί την αναμενόμενη απόδοση του τίτλου στο 41%
Υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Mytilineos, στα 48,4 από 45,2 ευρώ δίνει η Eurobank Equities, μετά την ανακοίνωση του deal με τη ΔΕΗΔΕΗ -2,67%, διατηρώντας τη σύσταση buy και τη μετοχή στις κορυφαίες επιλογές της από το ταμπλό.

Προ ημερών, η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι η συμφωνία με τη ΔEH προσθέτει τρία ευρώ στην τιμή-στόχο για τη μετοχή.

Η Eurobank βλέπει περιθώριο ανόδου άνω του 36% για τη μετοχή, που σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη μερισματική απόδοση 4,9% οδηγεί την αναμενόμενη απόδοση του τίτλου στο 41%.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει πλέον ότι η εισηγμένη θα εμφανίσει λειτουργικά κέρδη 1,14 δισ. ευρώ φέτος, αυξημένα κατά 13%, με τη μέση ετήσια άνοδο των EBITDA στην τριετία να διαμορφώνεται στο 10%.

Η συμφωνία με τη ΔEΗ αυξάνει την αξία της εταιρείας, καθώς διασφαλίζει υψηλές αποδόσεις για τα έργα υπό κατασκευή, παρέχει σημαντική ορατότητα για την παραγωγή ταμειακών ροών ενώ ανοίγει τον δρόμο για αντίστοιχα deals που θα μπορούσαν να επεκτείνουν την ορατότητα για τα μεγέθη της εισηγμένης έως το 2030.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης