Χρηματιστήριο & Αγορές

Στον Προκοπίου το 2% της Lamda Development έναντι 25 εκατ. ευρώ

Στον Προκοπίου το 2% της Lamda Development έναντι 25 εκατ. ευρώ

Ο κορυφαίος όμιλος Ανάπτυξης, Επένδυσης και Διαχείρισης Ακινήτων στην Ελλάδα, πούλησε στον γνωστό εφοπλιστή 3.534.734 ίδιες μετοχές μέσω προσυμφωνημένης συναλλαγής (OTC)

Στον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου πέρασε το 2% της Lamda Development.

Ειδικότερα, ο κορυφαίος όμιλος Διαχείρισης Ακινήτων της χώρας μας ανακοίνωσε ότι στις 14/06/2024 προχώρησε στην πώληση ιδίων μετοχών που έχει στην κατοχή του, στην εταιρεία με την επωνυμία ZEPKO ENTERPRISES COMPANY LIMITED (η «ZEPKO»), συμφερόντων της οικογένειας του κ. Γεώργιου Προκοπίου.

Όπως αναφέρει η εισηγμένη, η πώληση αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας των δύο μερών, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη εκπαιδευτικού ιδρύματος με Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών και περαιτέρω αναπτύξεις για οικιστικούς και γραφειακούς χώρους εντός του έργου του Ελληνικού, συνολικής επιτρεπόμενης δόμησης 86.000 τ.μ.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα.

Ειδικότερα, η Εταιρεία πούλησε 3.534.734 ίδιες μετοχές, που αντιστοιχούν σε 2,0% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας σε τιμή πώλησης €7,10 ανά μετοχή, μέσω προσυμφωνημένης συναλλαγής (OTC).

Το συνολικό ύψος της συναλλαγής ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης