Τελευταία Νέα

Παράταση στις αιτήσεις επιδότησης για αρδευτικά και φωτοβολταϊκά

Παράταση στις αιτήσεις επιδότησης για αρδευτικά και φωτοβολταϊκά
Δικαιούχοι του προγράµµατος είναι όλοι όσοι κατέχουν αγροτική εκμετάλλευση οποιασδήποτε έκτασης και την έχουν δηλώσει στο ΟΣ∆Ε του 2020, ανεξάρτητα αν είναι νέοι αγρότες, κατ’ επάγγελµα ή νεοεισερχόµενοι στον αγροτικό τοµέα

Παράταση έως την 1η Φεβρουαρίου έλαβαν οι αιτήσεις για το Μέτρο 4.1.2 που αφορά την επιδότηση δαπανών αγοράς και εγκατάστασης αρδευτικών συστημάτων και φωτοβολταϊκών για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, σύμφωνα με ενημέρωση του προϊστάμενου της Μονάδας Επενδύσεων, Θύμιου Τσιατούρα.

Οι αιτήσεις έληγαν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ωστόσο η παράταση όπως αναφέρει το e-mail  ενημέρωσης δίνεται λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Σημειώνεται εδώ πως μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί στο σύστημα 314 αιτήσεις σε σύνολο 1.032 αιτήσεων για το Μέτρο προϋπολογισμού 37 εκατ. ευρώ.

Yπενθυµίζεται πως δικαιούχοι του προγράµµατος είναι όλοι όσοι κατέχουν αγροτική εκμετάλλευση οποιασδήποτε έκτασης και την έχουν δηλώσει στο ΟΣ∆Ε του 2020, ανεξάρτητα αν είναι νέοι αγρότες, κατ’ επάγγελµα ή νεοεισερχόµενοι στον αγροτικό τοµέα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης