Διεθνή

Δημοσκοπική κατάρρευση για Biden

Δημοσκοπική κατάρρευση για Biden
Ο στασιμοπληθωρισμός… το επόμενο φαινόμενο της έκρηξης του πληθωρισμού
Ο Biden δεν είναι απλά ο χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά είναι ανίκανος να διαχειριστεί την οικονομική κρίση και τον στασιμοπληθωρισμό ενώ προκαλεί μεγαλύτερη ένταση στην προσπάθεια να πλήξει καίρια την Ρωσία… στηρίζοντας την Ουκρανία που καταρρέει.
Στην δημοσκόπηση της Trafalgar οι θετικές ψήφοι για τον Biden είναι 35% ενώ 60% είναι οι αρνητικές ψήφοι πρώτη φορά αμερικανός Πρόεδρος σε δύο χρόνια διακυβέρνησης έχει 25% περισσότερες αρνητικές ψήφους από θετικές… είναι πρωτοφανής εξέλιξη για τα αμερικανικά χρονικά παραμονές των ενδιάμεσων εκλογών.
Στην δημοσκόπηση της Rasmussen οι θετικές ψήφοι ανέρχονται σε 40% στο Biden και οι αρνητικές σε 58% ή διαφορά 18 μονάδων.
Ο βασικός λόγος της δημοσκοπικής κατάρρευσης του Biden είναι η οικονομία, η κυβέρνηση του έχει αποτύχει να διαχειριστεί το πρόβλημα του πληθωρισμού, η κοινωνία αγανακτεί και σε αντίθεση με την προπαγάνδα που βιώνει π.χ. η Ελλάδα, στις ΗΠΑ οι πολίτες είναι αφυπνισμένοι και τιμωρούν μια κακή κυβέρνηση όπως του Biden που συγκαλύπτει τον υιό του που είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλα, αποτυγχάνει να αποτρέψει τον στασιμοπληθωρισμό και φθάνει στο σημείο να παρακαλάει χώρες όπως η Σαουδική Αραβία και η Βενεζουέλα για το πετρέλαιο τους…
 
Ο Biden απέτυχε σε όλους τους τομείς και μια μεγάλη τιμωρία, σαν θεία δίκη, έρχεται προσεχώς στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης