Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνεργασία Μotor Oil και Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας για καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές

Συνεργασία Μotor Oil και Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας για καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές
Στόχος η πιλοτική εφαρμογή και ωρίμανση προϊόντων εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας στους τομείς της ενεργειακής μετάβασης, αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου

Ο Όμιλος Motor Oil συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του καινοτόμου στρατηγικού του πλάνου και συνεργάζεται με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), με στόχο την πιλοτική εφαρμογή και ωρίμανση προϊόντων εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας στους τομείς της ενεργειακής μετάβασης, αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου. 

Στο πλαίσιο της νέας αυτής σημαντικής στρατηγικής συνεργασίας, το ΙΤΕ, που αποτελεί το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της χώρας με 9 ερευνητικά Ινστιτούτα και 3 Ειδικές Δομές που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται σε 8 πόλεις της Ελλάδας, πρόκειται να συνδράμει ουσιαστικά στην υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών στα διάφορα στάδια βιομηχανικής παραγωγής και εμπορικής δραστηριότητας της Motor Oil.

Η υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στην έδρα του ΙΤΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιου για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα, του Υφυπουργού Τηλεπικοινωνιών και Κτηματολογίου κ. Θεόδωρου Λιβάνιου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης