Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΤΖΟΚΕΡ: Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ο μεγάλος νικητής των 2.601.701 ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ο μεγάλος νικητής των 2.601.701 ευρώ

Μόλις 3 ευρώ κόστισε το χρυσό δελτίο

Φαρδιά πλατιά χαμογέλασε η τύχη σε έναν κάτοικο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κέρδισε 2.601.701 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νεάπολη και κόστισε μόλις 3 ευρώ. «Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Όλος ο κόσμος στην περιοχή μιλάει για το ευτυχές γεγονός», τονίζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 53 και λειτουργεί από το 2018. Ο κ. Μανουσαρίδης αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη  κάποιον κάτοικο της περιοχής μας. Είναι η πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα μας. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες».

«Δεν είναι ψέμα πως έγινε εκατομμυριούχος με μόλις 3 ευρώ»

Σχετικά με το τυχερό δελτίο, ο κ. Μανουσαρίδης εξηγεί: «Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένες έξι στήλες με αριθμούς τυχαίας επιλογής. Αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για ένα αστείο λόγω της αυριανής Πρωταπριλιάς. Και όμως ήταν αλήθεια, ο μεγάλος νικητής έγινε εκατομμυριούχος με μόλις 3 ευρώ».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης