Επιχειρήσεις

Τεχνητή νοημοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις

Τεχνητή νοημοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις

Πώς μεταβάλλει το τεχνολογικό περιβάλλον

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μεταμορφώσει δραστικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, επηρεάζοντας κάθε πτυχή τους και ενισχύοντας την παραγωγικότητα σε όλους τους τομείς.

Από την επικοινωνία των εταιρειών με τους πελάτες τους, μέχρι την διαχείριση των οικονομικών κινήσεων, η τεχνητή νοημοσύνη παρέχει έξυπνες λύσεις και βελτιώνει τις διαδικασίες σε κάθε επίπεδο.

Με σκοπό την ανάδειξη των εφαρμογών και των προκλήσεων συμμόρφωσης, καθώς και του Εθνικού πλαισίου κυβερνοασφάλειας της χώρας μας, το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας (IIA Greece), σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις σε ένα Μεταβαλλόμενο Τεχνολογικό Περιβάλλον».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 17:00 στα γραφεία του ΣΕΒ.

Τα βασικά ζητήματα που θα αναπτυχθούν αφορούν τόσο την ασφάλεια και διακυβέρνηση δεδομένων την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, όσο και την ενσωμάτωση καινοτόμων λύσεων και τεχνολογιών αιχμής, καθώς το τεχνολογικό περιβάλλον μεταβάλλεται διαρκώς.

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών θα συμμετέχουν Ιωάννης Αλεξάκης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού Κυβερνοασφάλειας, του Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης όπου θα μιλήσει για το Ευρωπαϊκό και εθνικό πλαίσιο για την κυβερνοασφάλεια και η Astrid Langeveld-Vos, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Εσωτερικού Ελέγχου (ECIIA) και Chief Audit Executive της Ολλανδικής εταιρείας Achmea (online).

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη από διάφορους τομείς, όπως ο Καραστογιάννης Δημήτρης, Chief Corporate Affairs & Business Development Officer, Lamda Development, η Μάγια Στυλιανού, Energy Efficiency Services Director & Corporate Communications & CSR Director της Elpedison, ο Ιωάννης Τσίληρας, Διευθυντής Customer Experience Transformation & Data Strategy Ομίλου ΟΤΕ, ο Σοφοκλής Καραπιδάκης, Δ/ντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ομίλου και Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ο Γιάννης Κυπραίος, NBG Group CISO, ο Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ, η Δρ. Μαρία Μποζούδη, Senior Advisor Τομέας Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Τεχνολογίας & Καινοτομίας, ΣΕΒ και ο Μάκης Σολομών, Αντιπρόεδρος IIA Greece.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους οι Διευθυντές Εσωτερικού Ελέγχου της ΔΕΗ, κα. Θεανώ Γορανίτου, του ομίλου Titan, κα. Φωτεινή Μανωλάκη και της Μυτιληναίος κα. Μαρίζα Μέλλιου.

Για πληροφορίες ΙΙΑ Greece – info@hiia.gr – τηλ. 2108259504

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης