Χρηματιστήριο

ElvalHalcor: Από 10 Νοεμβρίου ξεκινά η δημόσια προσφορά του κοινού ομολογιακού δανείου

ElvalHalcor: Από 10 Νοεμβρίου ξεκινά η δημόσια προσφορά του κοινού ομολογιακού δανείου

Έκδοση ΚΟΔ 7ετούς διάρκειας και ύψους έως 250 εκατ. ευρώ από την ElvalHalcor - Η έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς θα ανακοινωθεί στις 16 Νοεμβρίου 2021

Σχετικά Άρθρα
Η ElvalHalcor με αφορμή την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, (ΚΟΔ) ενημέρωσε σε εκδήλωση Τύπου που πραγματοποίησε, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα στοιχεία της Εταιρείας, καθώς και για τους όρους της έκδοσης, όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Εταιρείας, του Χρηματιστηρίου Αθηνών και των αναδόχων.


Πληροφορίες Έκδοσης:

Η έκδοση θα γίνει στην Ελλάδα με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω Δημόσιας Προσφοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας στο σύνολο του επενδυτικού κοινού, ήτοι σε ειδικούς και ιδιώτες επενδυτές.
Τιμή διάθεσης: 1.000 ευρώ ανά ομολογία με ελάχιστη συμμετοχή τα 1.000 ευρώ.
Εύρος απόδοσης: 2,40% - 2,90%.

Πληροφορίες συμμετοχής στη Δημόσια Προσφορά


- Η Δημόσια προσφορά θα διεξαχθεί από την 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ έως και την 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
- Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές μπορούν να υποβάλλουν τις Αιτήσεις Κάλυψης προσερχόμενοι απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων, των Κυρίων Αναδόχων και των Αναδόχων, καθώς και μέσω των Μελών Η.ΒΙ.Π. και των Συμμετεχόντων στο Σ.Α.Τ. που συνεργάζονται με τα
- Μέλη Η.ΒΙ.Π. για την υποβολή των Αιτήσεων Κάλυψης μέσω της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π.
- Για τη συμμετοχή τους στη Δημόσια Προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές που θα προσέρχονται απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κύριων Αναδόχων, των Κύριων Αναδόχων και των Αναδόχων, θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, τον αριθμό φορολογικού μητρώου τους και την εκτύπωση των στοιχείων του Σ.Α.Τ.
- Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι της έκδοσης είναι η «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.» και η «ALPHA Τράπεζα A.E.», Κύριοι Ανάδοχοι η «Εθνική ΤράπεζαΕΤΕ -1,30% της Ελλάδος Α.Ε.», η «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.» και η «Τράπεζα Optima Bank Α.Ε.» και Ανάδοχοι η «AXIA Ventures Group Ltd» και η «EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.»
- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ είναι η «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.»
- Η έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς θα ανακοινωθεί στις 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης