Δελτία Τύπου

Shell: Νέα προσφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης με επιστροφή έως 6%

Shell: Νέα προσφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης με επιστροφή έως 6%
Τα πρατήρια Shell υποδέχονται τον χειμώνα με νέες προσφορές για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης
 Τα πρατήρια Shell υποδέχονται τον χειμώνα με νέες προσφορές για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, πάντοτε με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών
Συγκεκριμένα, τα πρατήρια Shell προχωρούν σε τριπλασιασμό της επιστροφής για αγορές πετρελαίου θέρμανσης αξίας 500€ και άνω, με χρήση καρτών που συμμετέχουν στα loyalty προγράμματα go4more της Εθνικής Τράπεζας και Yellow της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέροντας έως 6% επιστροφή και έως 12 άτοκες δόσεις.
Επιπλέον, με το πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart οι καταναλωτές ανταμείβονται με πόντους Smart για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell βγαίνοντας διπλά κερδισμένοι.
Για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 30 Απριλίου 2022 θα διπλασιάζονται οι πόντοι ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.
Ακόμα, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης 10€/1.000λίτρα (1λεπτό/λίτρο) για αγορές άνω των 1.000 λίτρων έως και τις 31/12/2021.
Τα πρατήρια Shell διευκολύνουν τους καταναλωτές ακόμα περισσότερο προσφέροντας δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων σε όλη την Αττική.
Με ένα τηλεφώνημα στο 18330, οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στους εκπροσώπους των πρατηρίων τα έξοδα της πολυκατοικίας και αυτοί αναλαμβάνουν να εκδώσουν τις καταστάσεις κοινοχρήστων και τα ειδοποιητήρια, τα οποία και τους αποστέλλονται δωρεάν.
Παράλληλα, με δυνατότητα πληρωμής στον οδηγό με μετρητά ή πιστωτική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, η διαδικασία παραγγελίας και ανεφοδιασμού γίνεται πιο απλή από ποτέ, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται και η αξιοπιστία των συναλλαγών. Για τους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας δίνεται η δυνατότητα αυτόματης τιμολόγησης κατά την παράδοση του καυσίμου με ακριβή αναγραφή της παραδιδόμενης ποσότητας, τιμής και ώρας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης