Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Παρέμβαση Παπανδρέου υπέρ Ανδρουλάκη – Απομονώνεται ο Λοβέρδος

Παρέμβαση Παπανδρέου υπέρ Ανδρουλάκη – Απομονώνεται ο Λοβέρδος
Αν και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν σχολίασε ευθέως την κριτική του Ανδρέα Λοβέρδου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη για την ευθεία τοποθέτησή του ότι δεν θα στηρίξει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα, η παρέμβαση του έρχεται να ενισχύσει την τάση απομόνωσης του που υπάρχει ήδη μέσα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Σε παρέμβαση στήριξης στον Νίκο Ανδρουλάκη προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχεται επίθεση από τη ΝΔ για τις δηλώσεις του σχετικά με το πρόσωπο του πρωθυπουργού μετά τις εκλογές. Η παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού έρχεται όμως να προστεθεί ενισχυτικά και στις αντιδράσεις της Χαριλάου Τρικούπη για την κριτική που άσκησε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Σωστά τα είπε ο πρόεδρος» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ είναι οι προγραμματικές συμφωνίες και όχι η ονοματολογία και οι καρέκλες, εκφράζοντας έτσι την πλήρη συμφωνία του με την τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι οι ονοματολογίες «αποπροσανατολίζουν σκοπίμως την πραγματική πολιτική συζήτηση για το τι διακυβεύεται πραγματικά σε αυτήν τη χώρα. Εάν αυτή η χώρα θα αλλάξει ή θα συνεχίσει να βουλιάζει».

https://politicus.gr/1495800/paremvasi-papandreou-yper-androulaki-apomononetai-o-loverdos/

wwww.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης