Επικαιρότητα

Ανδρουλάκης: Κίνδυνος από την παντοδυναμία Μητσοτάκη και όχι από την ακυβερνησία

Ανδρουλάκης: Κίνδυνος από την παντοδυναμία Μητσοτάκη και όχι από την ακυβερνησία
«Η στήριξη Κρανιδιώτη στη ΝΔ είναι το ξεγύμνωμα του τυχοδιωκτισμού του συστήματος Μητσοτάκη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης

«Πραγματικός φόβος δεν είναι αυτός της ακυβερνησίας αλλά της παντοδυναμίας του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη, που απέδειξε ότι δεν σέβεται τους φόρους του ελληνικού λαού μοιράζοντας δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις με πελατειακό τρόπο την περίοδο της πανδημίας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς για το ΠαΣοΚ γιατί οι πελατειακές πολιτικές επιλογές του για τους λίγους πρόσθεσαν 50 δισεκατομμύρια στο δημόσιο χρέος, καταγράφεται το υψηλότερο εμπορικό έλλειμμα από το 2010 και τα ελληνικά νοικοκυριά είναι τρίτα από το τέλος σε αγοραστική δύναμη στην ΕΕ» πρόσθεσε ο κύριος Ανδρουλάκης.

Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό

Μιλώντας για το πολιτικό διακύβευμα που θέτει το ΠαΣοΚ, συμπλήρωσε: «Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ευθέως τη συντήρηση με προγραμματικό λόγο. Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό, τον οποίο τροφοδοτούν για να επιβιώσουν οι ψηφιακές τους συμμορίες».

«Η στήριξη Κρανιδιώτη στη ΝΔ είναι το ξεγύμνωμα του τυχοδιωκτισμού του συστήματος Μητσοτάκη»

Όσον αφορά τη δημόσια δήλωση υποστήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Φαήλου Κρανιδιώτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Η δημόσια δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας είναι το ξεγύμνωμα του τυχοδιωκτισμού του συστήματος εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μετά τις υποκλοπές και τις επιθέσεις στις ανεξάρτητες αρχές, αποκαλύπτονται και τα κόμματα-δορυφόροι δείχνοντας σε ποιες επικίνδυνες ατραπούς οδηγείται το πολιτικό μας σύστημα μακριά από την ευρωπαϊκή κανονικότητα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης