Επιχειρήσεις

Cenergy: Από τις 21 Δεκεμβρίου η διαπραγμάτευση των μετοχών σε ΧΑΑ και Euronext

Cenergy: Από τις 21 Δεκεμβρίου η διαπραγμάτευση των μετοχών σε ΧΑΑ και Euronext
Η Cenergy Holdings S.A. συμμετέχει επί του παρόντος σε διασυνοριακή συγχώνευση με τη Σωληνουργεία Κορίνθου και την Ελληνικά Καλώδια Α.Ε.
Η Βελγική ανώνυμη εταιρία Cenergy Holdings S.A. ανακοινώνει σήμερα (29/11), ότι δημοσιεύθηκε το ενημερωτικό δελτίο σχετικά με την εισαγωγή όλων των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και το Χρηματιστήριο Αθηνών στο πλαίσιο της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορρόφησης από την Cenergy Holdings S.A. των ελληνικών εισηγμένων εταιριών, Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρία.
Το εν λόγω ενημερωτικό δελτίο εγκρίθηκε κατά την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης από τη Βελγική Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Αγορών (FSMA).
Έχει κοινοποιηθεί από την FSMA στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία περί ενημερωτικού δελτίου (Οδηγία 2003/71/ΕΚ).
Η εισαγωγή των αρχικών μετοχών της Cenergy Holdings S.A. αναμένεται να λάβει χώρα στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών την ή περί την 1η Δεκεμβρίου 2016 και στο Χρηματιστήριο Αθηνών την ή περί την 7η Δεκεμβρίου 2016, με άμεση αναστολή διαπραγμάτευσης έως την έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών που
θα εκδοθούν στο πλαίσιο της διασυνοριακής συγχώνευσης.
Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών αυτών αναμένεται να λάβει χώρα στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών την ή περί την 21η Δεκεμβρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης