Αναλύσεις

Αύριο 27/1 η συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το Σκοπιανό – Το πρόγραμμα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Αύριο 27/1 η συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το Σκοπιανό – Το πρόγραμμα με τους πολιτικούς αρχηγούς
Αρχικά η ΝΔ είχε διαρρεύσει ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό
Το παρών θα δώσει τελικά στην αυριανή (Σάββατο 27/1) συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.
Αρχικά είχαν διαρρεύσει πληροφορίες από το γαλάζιο στρατόπεδο σύμφωνα με τις οποίες ο κ.Μητσοτάκης ήταν αρνητικός στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό καθώς όπως αναφέρθηκε «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση».
Μάλιστα αναφερόταν ότι ο κ.Μητσοτάκης θα ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα του σχετικά με το ταξίδι του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Στη συνέχεια, ωστόσο, έγινε γνωστό πως ο κ.Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 το πρωί αύριο Σάββατο 27/01 με τον κ.Τσίπρα και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στα ΗΑΕ.
Στις 12:30 θα ακολουθήσει η συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον κ. Τσίπρα, η κα.Γεννηματά φέρεται να έθεσε ζήτημα σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.
Σημειώνεται πως στις 13:30 είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του κ.Τσίπρα με τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα ενώ για τις 15:00 ορίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης