Διεθνή

Η Technip Bags Gas έκλεισε deal με την SOCAR στο Αζερμπαϊτζάν

tags :
Η Technip Bags Gas έκλεισε deal με την SOCAR στο Αζερμπαϊτζάν
Στη Technip ανέθεσε η SOCAR GPC  το συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών για τις άδειες του αιθυλενίου και της τεχνολογίας cryomax, αντίστοιχα, σε συγκρότημα πετροχημικών και στο τμήμα  ανάκτησης NGL εργοστασίου επεξεργασίας φυσικού αερίου, η οποία αποτελεί μέρος ενός νέου συγκροτήματος αερίου και πετροχημικών, που βρίσκεται στο Garadagh στο Αζερμπαϊτζάν.
Η Technip έχει επίσης συνάψει σύμβαση για την ανάπτυξη του σχεδιασμού της διαδικασίας και της μηχανικής όλων των μονάδων επεξεργασίας που περιλαμβάνονται στο εργοστάσιο φυσικού αερίου και πετροχημικών καθώς και για το σχεδιασμό των σχετικών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και off-sites.
Το πεδίο εφαρμογής του έργου καλύπτει τον μηχανολογικό σχεδιασμό:
-Μια νέα μονάδα επεξεργασίας αερίου με χωρητικότητα 10 BCMA
-Ένα νέο εργοστάσιο πετροχημικών συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας πυρόλυσης με ατμό με χωρητικότητα 610 ΚΤΑ αιθυλενίου και 120 ΚΤΑ προπυλενίου.
-Επιπλέον, οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και off-sites περιλαμβάνουν το σχεδιασμό όλων των απαραίτητων μονάδων για τη λειτουργία του εργοστασίου τηρώντας τις απαιτούμενες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ασφάλειας.
Το κέντρο λειτουργίας Technip στη Ρώμη, Ιταλία, θα εκτελέσει την σύμβαση, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.
Ο Marco Villa, Πρόεδρος της Technip Region EMIA, δήλωσε ότι: "είμαστε υπερήφανοι για αυτό το βραβείο που ενισχύει τον ηγετικό ρόλο της Technip στην αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αυτό το επίτευγμα ενισχύει τη μακροχρόνια σχέση με τον πελάτη μας τη Socar και ταυτόχρονα ενισχύει την παρουσία μας στο Αζερμπαϊτζάν, η οποία θεωρείται μια στρατηγική αγορά για την Technip "

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης