Επικαιρότητα

Έκρηξη μηχανισμού στο Κολωνάκι, έξω από το ναό του Αγίου Διονυσίου - Δύο τραυματίες

Έκρηξη μηχανισμού στο Κολωνάκι, έξω από το ναό του Αγίου Διονυσίου - Δύο τραυματίες
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ένας νεωκόρος
Δύο είναι οι τραυματίες από την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί σε κουτί κοντά στην είσοδο του ναού του Αγίου Διονυσίου, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.
Από την έκρηξη τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα χέρια ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε ήδη στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 καθώς και ο νεωκόρος της εκκλησίας, ο οποίος νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Βάσει των όσων έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 το πρωί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν σε κουτί, το οποίο ήταν τοποθετημένο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά.
Το μεταλλικό κουτί εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας, ο οποίος αφού φέρεται να ενημέρωσε τις αστυνομικές δυνάμεις για την ύπαρξη του κουτιού, μετέφερε το κουτί σε παρτέρι στο πλάι της εκκλησίας.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, την ώρα που ο νεωκόρος μετακινούσε το κουτί από το αρχικό σημείο που ήταν τοποθετημένος ο εκρηκτικός μηχανισμός,έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες φέρεται να είπαν στον νεοκώρο να το αφήσει και ότι αναλαμβάνουν αυτοί.
Εκείνη την ώρα φέρεται να εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.
Αυτό που προβληματίζει τις Αρχέςε είναι πως της έκρηξης, δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα ώστε να κινηθούν έγκαιρα οι αστυνομικές αρχές και να αποκλείσουν την περιοχή.
Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην περιοχή.
Αυτή την ώρα είναι κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης