Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

EIA: Αυξήθηκαν κατά 7,1 εκατ. βαρέλια τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

EIA: Αυξήθηκαν κατά 7,1 εκατ. βαρέλια τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

Μειώθηκαν τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν πολύ περισσότερο από ό, τι αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων μειώθηκαν περισσότερο από ό, τι προβλέπονταν, μειώνοντας τα ποσοστά διύλισης για τρίτη συνεχή εβδομάδα σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε Energy Information Administration την Τετάρτη 6/3/2019.
Τα αποθέματα αυξήθηκαν κατά 7,1 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως την 1η Μαρτίου, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των αναλυτών για αύξηση 1,2 εκατομμυρίων βαρελιών.
Τα αποθέματα στο κόμβο παράδοσης Cushing της Οκλαχόμα για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού. ενισχύθηκαν για τρίτη συνεχή εβδομάδα, αυξημένα κατά 873.000 βαρέλια στα 47.5 εκατομμύρια βαρέλια, το υψηλότερο επίπεδο από το Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με την ΕΙΑ.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης επέκτειναν τις ζημίες μετά την ανακοίνωση των στοιχείων μειωμένα στα $ 55,42 το βαρέλι. Η σύμβαση διαπραγματεύθηκε στα 55,85 δολάρια, μειωμένη κατά 70 σεντ στη συνεδρία, στις 10:54 π.μ. EDT (1554 GMT).
Τα συμβόλαια βενζίνης των ΗΠΑ κινήθηκαν θετικά μετά την έκθεση, και διαπραγματεύονταν στα 1.03 σεντς ένα γαλόνι στα $ 1.7777.
Οι ροές αργού στα  διυλιστήρια αυξήθηκαν κατά 100.000 βαρέλια την ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία. Τα ποσοστά χρήσης αυξήθηκαν κατά 0,4% στο 87,5% της συνολικής χωρητικότητας.
"Η πτώση των αποθεμάτων εξευγενισμένων καυσίμων είναι αποτέλεσμα των χαμηλών ποσοστών εκτέλεσης των διυλιστηρίων", δήλωσε ο John Kilduff, συνεργάτης της Again Capital LLC στη Νέα Υόρκη. "Η απαίτηση για βενζίνη ξεπερνά την ανάκτηση, κάτι που αποτελεί υποστηρικτικό χαρακτηριστικό της έκθεσης", ανέφερε.
Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 4,2 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για πτώση 2,1 εκατομμυρίων βαρελιών.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης