Επικαιρότητα

Οι συζητήσεις των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στη Φώφη για την αποπομπή Βενιζέλου

tags :
Οι συζητήσεις των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στη Φώφη για την αποπομπή Βενιζέλου
Η ίδια η Φώφη Γεννηματά στην πρωτολογία της είπε πως δεν επεδίωξε η ίδια την ρήξη
Το θέμα Βενιζέλου και οι χειρισμοί της Φώφης Γεννηματά κυριάρχησαν στις τοποθετήσεις στελεχών στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής.
Η ίδια η Φώφη Γεννηματά στην πρωτολογία της είπε πως δεν επεδίωξε η ίδια την ρήξη, επιρρίπτοντας την ευθύνη γι' αυτό στον κ. Βενιζέλο, ενώ επεσήμανε ότι επρόκειτο για πολιτική και όχι προσωπική επιλογή η οποία και θα κριθεί από τους πολίτες».
Υποστήριξε ότι «η ρήξη και η σύγκρουση δεν ήταν ποτέ δική μου επιλογή» για να προσθέσει: «Εχω όμως και έχουμε την ευθύνη δύσκολων αλλά αναγκαίων αποφάσεων». Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ είπε στα στελέχη της πως «έχω επίγνωση της αγωνίας» και διαβεβαίωσε πως «θα βγούμε πιο δυνατοί, θα αξιοποιήσουμε το σύνολο του δυναμικού, θα προχωρήσουμε με ενότητα». «Προχωρούμε με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας γιατί ξέρουμε να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα» είπε επίσης και κάλεσε όλα τα στελέχη να δώσουν τη μάχη για να φθάσει η πολιτική γραμμή στους πολίτες.
Τι είπαν βουλευτές και στελέχη
Τα στελέχη που πήραν το λόγο μετά την Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκαν στο θέμα Βενιζέλου. Υπήρξε έμμεση κριτική αλλά σε πολύ ήπιους τόνους προτάσσοντας την ανάγκη για ενότητα και την μάχη των εθνικών εκλογών.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης