Περιβάλλον

150 κορυφαία στελέχη της αγοράς συζητούν για την κλιματική αλλαγή στο Climate Change Conference

150 κορυφαία στελέχη της αγοράς συζητούν για την κλιματική αλλαγή στο Climate Change Conference
Ο υπουργός  Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης, θεσε τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και ανέπτυξε την ατζέντα της πράσινης πολιτικής της κυβέρνησης, στο πλαίσιο του Climate Change Conference
Το Climate Change Conference ξεκίνησε ιδανικά σήμερα το πρωί (Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019), με την ουσιαστική τοποθέτηση του Κωστή Χατζηδάκη.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έθεσε τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και ανέπτυξε την ατζέντα της πράσινης πολιτικής της κυβέρνησης, αναλύοντας τους πυλώνες δράσεις, που αφορούν στην απολιγνιτοποίηση της χώρας, την ανακύκλωση, την πλαστική ρύπανση, την ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών, την ηλεκτροκίνηση και την ενεργειακή αναβάθμιση.
Αυτήν τη στιγμή, βρίσκονται περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, παρακολουθώντας τη σημαντικότερη συνάντηση στην Ελλάδα για τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τις απειλές για τις επιχειρήσεις από την κλιματική αλλαγή σε θέματα Νομοθεσίας, Τεχνολογίας και Χρηματοδότησης.
Tο συνέδριο διοργανώνουν το Plant της Boussias Communications και η εταιρεία Natural Resources PC, το οποίο λειτουργεί ως πλατφόρμα ενημέρωσης και διαλόγου για την επίπτωση των πολιτικών της κλιματικής αλλαγής στις επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές, experts και practitioners από ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, αλλά και εκπρόσωποι υπουργείων, διαχειριστικών φορέων ενέργειας, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και συμβουλευτικών οίκων, παρουσιάζουν συγκεκριμένες ευκαιρίες και απειλές.
Κατά τη διάρκεια της πλούσιας ατζέντας του συνεδρίου, το οποίο ολοκληρώνεται το απόγευμα, τρεις διεθνείς keynote speakers, οι Andreas Gandolfo, Senior Associate, European Power Transition, BloombergNEF, η Katherine Poseidon, Associate, EMEA Policy, BloombergNEF, ο Γιάννης Πανιάρας, Πρόεδρος, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και 18 διακεκριμένοι ομιλητές απαντούν στις προκλήσεις της εποχής.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης