Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εντολή για την προμήθεια ανεμογεννητριών σε αιολικό project της Βραζιλίας 83 MW έλαβε η Nordex

Εντολή για την προμήθεια ανεμογεννητριών σε αιολικό project της Βραζιλίας 83 MW έλαβε η Nordex
Ο Όμιλος έχει εγκαταστήσει πάνω από 27 GW αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές και το 2018 έφερε έσοδα ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ

Εντολή για την παράδοση 24 ανεμογεννητριών τύπου AW132/3465, έλαβε η Nordex για την τέταρτη φάση κατασκευής (83 MW) ενός συγκροτήματος αιολικών πάρκων στη Βραζιλία. Η σύμβαση περιλαμβάνει επίσης μια συμφωνία παροχής υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής των ανεμογεννητριών για περίοδο 15 ετών.
Οι αιολικές εγκαταστάσεις βρίσκονται κοντά στην πόλη São Miguel do Gostoso και αποτελούνται από τέσσερα μεμονωμένα τμήματα, από τα οποία και ο Όμιλος Nordex δημιούργησε και εγκατέστησε 50 ανεμογεννήτριες για τις τρεις πρώτες φάσεις κατασκευής. Μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης φάσης το συγκρότημα αιολικών πάρκων θα περιλαμβάνει συνολικά 74 ανεμογεννήτριες με συνολική εγκατεστημένη ισχύ άνω των 256 MW.
Υπενθυμίζεται πως ο Όμιλος έχει εγκαταστήσει πάνω από 27 GW αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές και το 2018 έφερε έσοδα ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ. Η κοινή παραγωγική ικανότητα περιλαμβάνει εργοστάσια στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία, την Αργεντινή και το Μεξικό. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων επικεντρώνεται σε χερσαίες τουρμπίνες, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της αγοράς των χωρών με περιορισμένο χώρο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης