Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

New York Times: Αναπάντητα βασικά ερωτήματα άφησε το Eurogroup για την Ελλάδα

New York Times: Αναπάντητα βασικά ερωτήματα άφησε το Eurogroup για την Ελλάδα
Eργασιακό,φορολογικό και συντάξεις οι τομείς για τους οποίους αναμένεται στίγμα
Για συμφωνία, που υπολείπεται κατά πολύ από το να χαρακτηριστεί συνολική, κάνει λόγο η αμερικανική εφημερίδα
Για μία συμφωνία, που υπολείπεται κατά πολύ από το να χαρακτηριστεί συνολική, κάνουν λόγο οι New York Times αναφερόμενοι στα αποτελέσματα του σημερινού Eurogroup (20/2) για την Ελλάδα.
Παραμένουν πολλά βασικά ερωτήματα αναπάντητα όπως οι νέες αλλαγές που θα πρέπει να νομοθετηθούν για τις συντάξεις, το φορολογικό και την αγορά εργασίας, επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα, προσθέτοντας πάντως η Αθήνα κέρδισε μία μικρή παράταση στις συνομιλίες διάσωσης.
Οι New York Times αναφέρονται επίσης στο γεγονός, πως η Ελλάδα δεν έχει μπροστά της μέχρι το καλοκαίρι μία σημαντική αποπληρωμή χρέους προς τους δανειστές και στέκονται ιδιαίτερα στη βούληση των ιθυνόντων της Ευρωζώνης να δεχθούν μία μετατόπιση από τη λιτότητα στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Το δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στον τρόπο, με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση υποδέχθηκε τα αποτελέσματα του Eurogroup,  η οποία χαρακτήρισε τη συμφωνία «πολιτική».
Οι New York Times υποστηρίζουν, πως οι διαρθρωτικές αλλαγές τις οποίες αποδέχθηκε η Αθήνα, θα τεθούν σε ισχύ μετά το τρίτο διεθνές σχέδιο διάσωσης της χώρας, που λήγει στα τέλη του 2018.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης