Ενέργεια

Συμπληρωματική διαβούλευση για την πρόταση τροποποίησης του ετήσιου προγραμματισμού της Ρεβυθούσας

Συμπληρωματική διαβούλευση για την πρόταση τροποποίησης του ετήσιου προγραμματισμού της Ρεβυθούσας
Η δημόσια διαβούλευση για το σύνολο των προταθέντων κειμένων θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Στις 31.07.2020, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας έθεσε σε δημόσια διαβούλευση την πρόταση του Διαχειριστή του ΕΣΦΑ, ΔΕΣΦΑ Α.Ε., όπως αυτή υποβλήθηκε στην Αρχή με το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ Ι-285866/22.07.2020 έγγραφο του Διαχειριστή, για την τροποποίηση της διαδικασίας ετήσιου προγραμματισμού εκφόρτωσης φορτίων ΥΦΑ στην Εγκατάσταση Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) της Ρεβυθούσας.  

Συμπληρωματικά και προκειμένου για την πληρέστερη και όσο το δυνατόν έγκαιρη ενημέρωση της αγοράς για την εφαρμογή στην πράξη της προτεινόμενης νέας διαδικασίας, τίθεται σήμερα επιπλέον σε δημόσια διαβούλευση η από 14.08.2020 «Πρόταση του ΔΕΣΦΑ για τον καθορισμό των παραμέτρων Ετήσιου Προγραμματισμού ΥΦΑ για τα Έτη 2021-2025». Προς διευκόλυνση της αγοράς, το κείμενο παρατίθεται τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Η δημόσια διαβούλευση για το σύνολο των προταθέντων κειμένων θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση gasconsultation@rae.gr ή εγγράφως, με κοινοποίηση στον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., εφόσον το επιθυμούν.

Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεών του.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης